1. Duško Knežević da ne prisvaja protest u Crnoj Gori  Данас
  2. ORGANIZATORI GRAĐANSKIH PROTESTA U PODGORICI PORUČILI: Čekamo ostavke  Вечерње Новости
  3. Građanski sporazum za mirnu tranziciju vlasti  Radio Slobodna Evropa
  4. Demos: Dogovor svih najbolje rješenje  Vijesti
  5. Crna Gora: Organizatori protesta ponudili opoziciji sporazum - Svet  Данас
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Predstavnici crnogorskog pokreta "Odupri se", koji organizuje proteste u toj zemlji, predložili su opozicionim poslanicima sporazum kojim bi se saglasili da će se zajednički zalagati za formiranje vlade građanskog jedinstva, čiji će osnovni zadatak biti stvaranje uslova za održavanje fer i slobodnih izbora, prenosi Radio-televizija Crne Gore.

Duško Knežević da ne prisvaja protest u Crnoj Gori - Svet - Dnevni list Danas

Ocjenjuju da je ostavka Đukanovića početni korak u procesu dekriminalizacije društva i za konstituisanje istinski demokratske, javno odgovorne i kontrolisane vlastiOcjenjuju da je ostavka Đukanovića početni korak u procesu dekriminalizacije društva i za konstituisanje istinski demokratske, javno odgovorne i kontrolisane vlasti

Demos: Dogovor svih najbolje rješenje - Vijesti.me

Attention Required! | Cloudflare

Organizatori protesta "97 hiljada - Odupri se" dostavili su opozicionim partijama dokument, pod nazivom "Sporazum o budućnosti".Organizatori protesta "97 hiljada - Odupri se" dostavili su opozicionim partijama dokument, pod nazivom "Sporazum o budućnosti".

RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis :: Politika :: Opoziciji sporazum, traže Vladu jedinstva

Organizatori građanskih protesta „Odupri se — 97.000“ na današnjoj pres-konferenciji predstavili su „Sporazum o budućnosti“ koji treba da dovede do mirne tranzicije vlasti u Crnoj Gori. Džemal Perović ispred organizatora je izjavio da će do subote čekati odgovor svih opozicionih poslanika na ponuđeni sporazum.Organizatori građanskih protesta „Odupri se — 97.000“ na današnjoj pres-konferenciji predstavili su „Sporazum o budućnosti“ koji treba da dovede do mirne tranzicije vlasti u Crnoj Gori. Džemal Perović ispred organizatora je izjavio da će do subote čekati odgovor svih opozicionih poslanika na ponuđeni sporazum.

Sporazum koji treba da dovede do mirne tranzicije vlasti u Crnoj Gori - Sputnjik Srbija

Privremena Vlada nigde u svetu ne menja spoljnopolitičke pravce i ne donosi druge strateške odluke, zbog ograničenog mandataPrivremena Vlada nigde u svetu ne menja spoljnopolitičke pravce i ne donosi druge strateške odluke, zbog ograničenog mandata

ORGANIZATORI GRAĐANSKIH PROTESTA U PODGORICI PORUČILI: Čekamo ostavke | Region | Novosti.rs

Građanski pokret „Odupri se - 97.000“ proslijedio je Sporazum svim političkim partijama u Crnoj Gori u kojem se zahtjeva formiranje Vlade građanskog jedinstva. 

Građanski sporazum za mirnu tranziciju vlasti