1. Dodik nakon sastanka sa PDP: Ponudili smo Borenoviću da bude ministar, ali je ON ODBIO  Blic
  2. Partije odlažu sastanak sa Dodikom - Svet  Данас
  3. Govedarica na raportu kod Amera? | Republika Srpska  Вечерње Новости
  4. СНСД понудио СДС-у и ПДП-у улазак у власт у Сарајеву  Радио Телевизија Републике Српске
  5. PONUDA KOJU JE TEŠKO ODBITI Dodik: Voleo bih da SDS bude s nama u vlasti na nivou BiH  Blic
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je da su zainteresovani da sa PDP uđu u vlast na nivou BiH, i da će odgovor od njih dobiti iduće sedmice.Predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je da su zainteresovani da sa PDP uđu u vlast na nivou BiH, i da će odgovor od njih dobiti iduće sedmice.

Dodik nakon sastanka sa PDP: Ponudili smo Borenoviću da bude ministar, ali je ON ODBIO

On je naveo da je lideru PDP-a Branislavu Borenoviću ponudio da bude ministar u novom sazivu Savjetu ministara, ali da je Borenović isključio tu mogućnost. Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da će PDP početkom naredne sedmice saopštiti svoj konačni stav o mogućem zajedničkom učešću u vlasti na nivou BiH. "Važno je da s...

Oslobođenje - Dodik o mogućem ulasku PDP-a u vlast na državnom nivou

Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести - Бањалука, Република Српска, БиХ, Србија. На једном мјесту политика, економија, спорт, забава. Radio Television of Republika Srpska official website, news, politics, economy, sport, entertainment.

ВИЈЕСТИ - РТРС

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a, koje predvode lideri ovih partija Milorad Dodik i Vukota Govedarica.BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a, koje predvode lideri ovih partija Milorad Dodik i Vukota Govedarica.

Razgovor delegacija SNSD i SDS prolongiran za sutra na zahtjev predsjednika SDS-a Vukote Govedarice. Razgovor delegacija SNSD i SDS prolongiran za sutra na zahtjev predsjednika SDS-a Vukote Govedarice.

Sastanak odložen za sutra u 15:30

Lideri Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović i Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica danas se neće odazvati pozivu prvog čoveka SNSD Milorada Dodika, saznaje Klix.ba.

Partije odlažu sastanak sa Dodikom - Svet - Dnevni list Danas

Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести - Бањалука, Република Српска, БиХ, Србија. На једном мјесту политика, економија, спорт, забава. Radio Television of Republika Srpska official website, news, politics, economy, sport, entertainment.

ВИЈЕСТИ - РТРС

Lider SDS bi trebalo da sutra od SAD dobije instrukcije za dalje delovanje. Nezadovoljni su načinom vođenja stranke i izbornim rezultatimaLider SDS bi trebalo da sutra od SAD dobije instrukcije za dalje delovanje. Nezadovoljni su načinom vođenja stranke i izbornim rezultatima

Govedarica na raportu kod Amera? | Republika Srpska | Novosti.rs