1. Kakav fijasko! Merkelova javila Ukrajini da je ušla u EU, ali se iznenada isprečila CRNA GORA (video)  Alo!
  2. IZVINITE, POGREŠAN BROJ: Merkelova javila Ukrajini da je ušla u EU, ali se iznenada isprečila CRNA GORA! HI  Kurir
  3. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Komičar Vladimir Zelenski, kandidat za predsjednika Ukrajine na izborima koji će biti održani 31. marta, napravio je spot u kojem tobože razgovara sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a tu se spominje i Crna Gora.Komičar Vladimir Zelenski, kandidat za predsjednika Ukrajine na izborima koji će biti održani 31. marta, napravio je spot u kojem tobože razgovara sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a tu se spominje i Crna Gora.

Kakav fijasko! Merkelova javila Ukrajini da je ušla u EU, ali se iznenada isprečila CRNA GORA (video) - alo.rs

Комичар Владимир Зеленски, кандидат за предсједника Украјине на изборима који ће бити одржани 31. марта, направио је спот у којем тобоже разговара са њемачком канцеларком Ангелом Меркел, а ту се спомиње и Црна Гора.Комичар Владимир Зеленски, кандидат за предсједника Украјине на изборима који ће бити одржани 31. марта, направио је спот у којем тобоже разговара са њемачком канцеларком Ангелом Меркел, а ту се спомиње и Црна Гора.

Меркелова „јавила“ Украјини да је ушла у ЕУ, али се изненада испречила Црна Гора (видео) - Спутњик Србија

Komičar Vladimir Zelenski, kandidat za predsednika Ukrajine na izborima koji će biti održani 31. marta, napravio je spot u kojem tobože razgovara sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a tu se spominje i Crna Gora.

IZVINITE, POGREŠAN BROJ: Merkelova javila Ukrajini da je ušla u EU, ali se iznenada isprečila CRNA GORA! HIT! (VIDEO) | Planeta | Kurir

Attention Required! | Cloudflare