1. РТС :: Посао за 32.000 евра месечно  Радио Телевизија Србије
  2. Mladi milioner (26) nudi posao iz snova, dobru platu, a ima samo tri uslova!  Alo!
  3. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Млади милионер двадесетшестогодишњи Метју Лепре тражи приватног асистента коме ће плаћати око 32 хиљаде евра да путује и одседа са њим у великим хотелима у разним градовима. Млади милионер двадесетшестогодишњи Метју Лепре тражи приватног асистента коме ће плаћати око 32 хиљаде евра да путује и одседа са њим у великим хотелима у разним градовима.

РТС :: Посао за 32.000 евра месечно

Mladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kojem će plaćati oko 32 hiljade evra da putuje i odseda s njim u velikim hotelima u raznim gradovima velikih država.Mladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kojem će plaćati oko 32 hiljade evra da...

Miliner - posao za asistenta | Mondo Portal

Dvadesetšestogodišnji milioner Metju Lepre iz Sidneja koji ima 26 godina i vlasnik je nekoliko kompanija za elektronsku tgovinu u potrazi je za asistentom koji će s njim putovati svijetom kako bi mu pomogao u daljnjem razvijanju biznisa.Dvadesetšestogodišnji milioner Metju Lepre iz Sidneja koji ima 26 godina i vlasnik je nekoliko kompanija za elektronsku tgovinu u potrazi je za asistentom koji će s njim putovati svijetom kako bi mu pomogao u daljnjem razvijanju biznisa.

Mladi biznismen Metju Lepre (26) traži asistenta koji će sa njim putovati po svetu i pomagati mu u poslu.Mladi biznismen Metju Lepre (26) traži asistenta koji će sa njim putovati po svetu i pomagati mu u poslu.

Mladi milioner (26) nudi posao iz snova, dobru platu, a ima samo tri uslova! - alo.rs