1. Silovao i ubio učiteljicu, pa postao poznata ličnost, posle tri decenije razotkriven, policajci nisu mogli da veruju svojim očima!  Alo!
  2. REŠENA MISTERIJA DUGA 26 GODINA Učiteljica je silovana i brutalno ubijena, a ubica je u međuvremenu postao ZVEZDA (FOTO)  Blic
  3. SILOVAO JE I ZADAVIO UČITELJICU PRE 27 GODINA: Otkrio ga DNK, a ubica je u međuvremenu POSTAO POZNAT I LUDO  Kurir
  4. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Jedan slučaj brutalnog ubistva mlade žene je duže od dve decenije mučio gradić Lankaster u Pensilvaniji, a ubica se uopšte nije krio, već je čak postao i lokalna zvezda.Jedan slučaj brutalnog ubistva mlade žene je duže od dve decenije mučio gradić Lankaster u Pensilvaniji, a ubica se uopšte nije krio, već je čak postao i lokalna zvezda.

REŠENA MISTERIJA DUGA 26 GODINA Učiteljica je silovana i brutalno ubijena, a ubica je u međuvremenu postao ZVEZDA (FOTO)

Čovek koji je pre 26 godina ubilo učiteljicu u pensilvanijskm gradiću Lankasteru, a koji je otkriven prošle godine, postao je čak lokalna zvezda.Čovek koji je pre 26 godina ubilo učiteljicu u pensilvanijskm gradiću Lankasteru, a koji je otkriven prošle godine, postao je čak lokalna zvezda.

Silovao i ubio učiteljicu, pa postao poznata ličnost, posle tri decenije razotkriven, policajci nisu mogli da veruju svojim očima! - alo.rs

Čovek koji je pre 26 godina ubilo učiteljicu u pensilvanijskm gradiću Lankasteru, a koji je otkriven prošle godine, postao je čak lokalna zvezda.

SILOVAO JE I ZADAVIO UČITELJICU PRE 27 GODINA: Otkrio ga DNK, a ubica je u međuvremenu POSTAO POZNAT I LUDO SE ZABAVLJAO (VIDEO) | Planeta | Kurir