1. Napadači na motoru bacili RUČNU BOMBU na konzulat Rusije u Atini  Blic
  2. UPOTREBLJEN EKSPLOZIV Napadnut konzulat Rusije!  Alo!
  3. DRAMA U ATINI: Napadači na motoru bacili bombu na konzulat RUSIJE! | Planeta | Kurir  Kurir
  4. Ručna bomba bačena u dvorište ruskog konzulata u Atini  N1 Info
  5. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju.Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju.

Napadači na motoru bacili RUČNU BOMBU na konzulat Rusije u Atini

Oglasili se iz policijeOglasili se iz policije

Napadnut konzulat Rusije! - alo.rs

Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju

(FOTO) NAPADNUT RUSKI KONZULAT U ATINI! Bačena ručna bomba, policija i forenzičari na licu mesta! - Informer

Napadači na motoru bacili ručnu bombu na konzulat Rusije u AtiniNapadači na motoru bacili ručnu bombu na konzulat Rusije u Atini

Atina bačena bomba na konzulat Rusije | Mondo Portal

U Atini je bačena eksplozivna naprava na stražarnicu pored Konzulata Rusije, saopšteno je Sputnjiku u Ambasadi Rusije.U Atini je bačena eksplozivna naprava na stražarnicu pored Konzulata Rusije, saopšteno je Sputnjiku u Ambasadi Rusije.

Bačena bomba na Konzulat Rusije u Atini - Sputnjik Srbija

Napadači na motociklu bacili su rano jutros eksplozivnu napravu na zgradu ruskog Konzulata u Atini, saopšteno je iz policije. Napadači na motociklu bacili su rano jutros eksplozivnu napravu na zgradu ruskog Konzulata u Atini, saopšteno je iz policije.

Bačena bomba na ruski konzulat

Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno ljevičarske grčke organizacijeBombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno ljevičarske grčke organizacije

Atina: Bačena bomba na ruski konzulat, ali nije eksplodirala - Vijesti.me

Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju.

DRAMA U ATINI: Napadači na motoru bacili bombu na konzulat RUSIJE! | Planeta | Kurir

Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini, ali nije eksplodirala, saopštila je policija.Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini, ali nije eksplodirala, saopštila je policija.

Ručna bomba bačena u dvorište ruskog konzulata u Atini | N1 Srbija

ATINA - Napadači na motociklu bacili su rano jutros eksplozivnu napravu na zgradu ruskog Konzulata u Atini, saopšteno je iz policije.ATINA - Napadači na motociklu bacili su rano jutros eksplozivnu napravu na zgradu ruskog Konzulata u Atini, saopšteno je iz policije.

Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju

(FOTO) NAPADNUT RUSKI KONZULAT U ATINI! Bačena ručna bomba, policija i forenzičari na licu mesta! - Informer