1. ISPOVEST MLADIĆA KOJI JE LETOS PRETUČEN U SUTOMORU 'Kad sam se probudio iz kome ponovo sam učio da hodam i govorim, UPROPASTIO MI JE ŽIVOT'  Blic
  2. PRVA ISPOVEST BRUTALNO PRETUČENOG STEFANA (20): Doktori su u čudu kako sam ŽIV! Nekad sam ređao medalje, a  Kurir
  3. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Mladić iz Rume Stefan Novoselac, koga je u avgustu prošle godine u Sutomoru prebio Petar Vojvodić (20) kaže da je nezadovoljan kaznom od dve i po godine zatvora, na koliko je Vojvodić osuđen.Mladić iz Rume Stefan Novoselac, koga je u avgustu prošle godine u Sutomoru prebio Petar Vojvodić (20) kaže da je nezadovoljan kaznom od dve i po godine zatvora, na koliko je Vojvodić osuđen.

ISPOVEST MLADIĆA KOJI JE LETOS PRETUČEN U SUTOMORU "Kad sam se probudio iz kome ponovo sam učio da hodam i govorim, UPROPASTIO MI JE ŽIVOT"

Nisam zadovoljan presudom! Taj mladić je dobio dve i po godine zatvora, a upropastio mi je život. To je mala kazna. Za mene je to bio pokušaj ubistva, jer malo je falilo da se ne probudim iz kome u koju me je on uveo.

PRVA ISPOVEST BRUTALNO PRETUČENOG STEFANA (20): Doktori su u čudu kako sam ŽIV! Nekad sam ređao medalje, a sad sam učio da hodam i jedem! ZA NAPADAČA IMAM SAMO JEDNO PITANJE | Crna Hronika | Kurir