1. Šabić: Izveštaj snažno naglašava korupciju u brojnim oblastima  Данас
  2. NVO: Izveštaj Evropske komisije ogledalo srpske realnosti, važan za građane  N1 Info
  3. Transparentnost Srbija: Izveštaj Evropske komisije nije dovoljno kritičan  Данас
  4. Majstorović: Izveštaj EK pokazao da država nije dovoljno ambiciozna u reformama  N1 Info
  5. Transparentnost: Izveštaj Evropske komisije nije dovoljno kritičan  N1 Info
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Javnosti se često iz nelegitimnih razloga uskraćuju informacije u situacijama koje, najblaže rečeno, snažno asociraju na korupciju.

Šabić: Izveštaj snažno naglašava korupciju u brojnim oblastima - Društvo - Dnevni list Danas

Izveštaj Evropske komisije predstavlja diplomatsko ogledalo srpske realnosti, i to nije birokratski tekst namenjen uskom krugu ljudi, već je važan za život svakog građanina, ocenili su predstavnici nevladinih organizacija na Javnom čitanju izveštaja u Beogradu.Izveštaj Evropske komisije predstavlja diplomatsko ogledalo srpske realnosti, i to nije birokratski tekst namenjen...

NVO: Izveštaj Evropske komisije ogledalo srpske realnosti | N1 Srbija

Evropska unija je kao demokratija – nije savršena, ali ništa bolje zasad nije smišljeno. Stoga je razumljiva želja onih država u Evropi koje još nisu ušle u ovu zajednicu da to urade što je brže moguće. Ovaj put podrazumeva brojne korake, a među njima su izveštaji s ocenama stanja u pojedinim oblastima. A te ocene su manje pitanje matematike, a više procene, pa čak i percepcije.Evropska unija je kao demokratija – nije savršena, ali ništa bolje zasad nije smišljeno. Stoga je razumljiva želja onih država u Evropi koje još nisu ušle u ovu zajednicu da to urade što je brže moguće. Ovaj put podrazumeva brojne korake, a među njima su izveštaji s ocenama stanja u pojedinim oblastima. A te ocene su manje pitanje matematike, a više procene, pa čak i percepcije.

Od izveštaja do izveštaja… | Insajder