1. Sin Surčinca Staklenog osumnjičen da je ubio TROJE ljudi?! Pre samoubistva likvidirao je celu porodicu?! Tragovi KRVI pronađeni u BMW-u!  Alo!
  2. SIN SURČINCA STAKLENOG OSUMNJIČEN ZA TROSTRUKO UBISTVO: Samoubica iz Bloka 45 likvidirao celu porodicu? | Cr  Kurir
  3. "DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA" Samoubica iz Bloka 45 osumnjičen za TROSTRUKO UBISTVO  Blic
  4. EKSKLUZIVNO: Samoubica iz blokova osumnjičen za ubistvo tri osobe!  Вечерње Новости
  5. JAKE SNAGE POLICIJE U SURČINU: U toku uviđaj u tržnom centru - istraga o TROSTRUKOM UBISTVU za koje sumnjiÄ  Kurir
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Dragoslav Jovanović, koji je pucao u suprugu prošlog ponedeljka na Novom Beogradu osumnjičen je da je ubio tri osobe.Dragoslav Jovanović, koji je pucao u suprugu prošlog ponedeljka na Novom Beogradu osumnjičen je da je ubio tri osobe.

Sin Surčinca Staklenog osumnjičen da je ubio TROJE ljudi?! Pre samoubistva likvidirao je celu porodicu?! Tragovi KRVI pronađeni u BMW-u! - alo.rs

Dragoslav Jovanović, koji je pucao u suprugu prošlog ponedeljka na Novom Beogradu osumnjičen je da je ubio tri osobe.

SIN SURČINCA STAKLENOG OSUMNJIČEN ZA TROSTRUKO UBISTVO: Samoubica iz Bloka 45 likvidirao celu porodicu? | Crna Hronika | Kurir

Policija trenutno obavlja uviđaj u tržnom centru u Surčinu.. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas.

VELIKE POLICIJSKE SNAGE U SURČINU: Istraga o SVIM ŽRTVAMA Dragoslava koji je UBIO Teodoru i sebe (VIDEO) | Najnovije vesti - Srbija danas

Slučaj Dragoslava Jovanovića, koji je prošle nedelje pucao u suprugu. Dovodi se u vezu sa smrću Š. N. (42), Š. D. i P. M.Slučaj Dragoslava Jovanovića, koji je prošle nedelje pucao u suprugu. Dovodi se u vezu sa smrću Š. N. (42), Š. D. i P. M.

EKSKLUZIVNO: Samoubicu povezuju sa tri ubistva?! | Hronika | Novosti.rs

Policija je pronašla tri tela u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, u blizini kuće Dragoslava Jovanovića, koji je pucao u suprugu prošlog ponedeljka na Novom Beogradu.Policija je pronašla tri tela u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, u blizini kuće Dragoslava Jovanovića, koji je pucao u suprugu prošlog ponedeljka na Novom Beogradu.

ISTRAGA U SURČINU Policija pronašla tri tela u septičkoj jami nedaleko od kuće samoubice iz Bloka 45