1. Nasa traži astronaute za put na Mesec – da li ste zainteresovani  Данас
  2. Svemirska agencija NASA pokreće konkurs za astronaute, evo koji su USLOVI  Blic
  3. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Mnogi širom sveta - i deca i odrasli - sanjaju da će jednog dana otići u svemir.Mnogi širom sveta - i deca i odrasli - sanjaju da će jednog dana otići u svemir.

Nasa traži astronaute za put na Mesec - da li ste zainteresovani - BBC News na srpskom - Dnevni list Danas

Američka svemirska agencija NASA objavila je da će uskoro će početi da prima aplikacije od šire javnosti za sledeću klasu astronauta u okviru programa Artemis. Nova klasa astronauta imaće priliku da leti do Međunarodne svemirske stanice ili čak na Mesec.Američka svemirska agencija NASA objavila je da će uskoro će početi da prima aplikacije od šire javnosti za sledeću klasu astronauta u okviru programa Artemis. Nova klasa astronauta imaće priliku da leti do Međunarodne svemirske stanice ili čak na Mesec.

Svemirska agencija NASA pokreće konkurs za astronaute, evo koji su USLOVI

Američka agencija za kosmičke letove NASA raspisala je konkurs za nove astronaute pošto planira da ponovo šalje do Meseca letelice sa ljudskim posadama.Američka agencija za kosmičke letove NASA raspisala je konkurs za nove astronaute pošto planira da ponovo šalje do...

HOĆETE NA MESEC: NASA raspisala konkurs za nove astronaute | Mondo Portal

Američka agencija za kosmičke letove NASA raspisala je konkurs za nove astronaute pošto planira da ponovo šalje do Meseca letelice sa ljudskim posadama.

HOĆETE NA MESEC: NASA raspisala konkurs za nove astronaute | Mondo Portal