1. ORI SE ZADRUGA! Maja Marinković doživela POMRAČENJE UMA, izvela Milicu da obave razgovor, a Car ISKOČIO kroz p  Kurir
  2. 'NAPRAVIĆU HAOS ZA DVA MINUTA' Maja Marinković opet u ''starom elementu''! Caru se CRNO PIŠE, palo žestoko suočavanje s Milicom Veselinović! ORI SE SV  Pink.rs
  3. MAJA MARINKOVIĆ NA IVICI NERVNOG SLOMA Filip i Milica je doveli do tačke pucanja, sumnja da su imali vrelu akciju dok je ona spavala, uputila brutalne pretnje!  Alo!
  4. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Maju Marinković izvela je Milicu Veselinović da izađu ispod trema, kako bi je ispitala šta se tačno dešavalo u rehabu između nje i Filipa CaraMaju Marinković izvela je Milicu Veselinović da izađu ispod trema, kako bi je ispitala šta se tačno dešavalo u rehabu između nje i Filipa Cara

Ori se Zadruga

Hit!

pink.rs | ŠTA LI ĆE MAJA REĆI KAD SAZNA? Car nakon pomirenja sa Marinkovićevom, završio kod Milice u krevetu! OVOME SE NIJE NADALA! (VIDEO)

Šok!

pink.rs | PALO POMIRENJE?! Maja i Car izneli sve na čistac! Filip otkrio šta mu smeta, a onda je Milica priznala Maji SVE! (VIDEO)

Rijaliti učesnica Maju Marinković izvela je Milicu Veselinović da izađu ispod trema, kako bi je ispitala šta se tačno dešavalo u rehabu između nje i Filipa Cara.

filip car izleteo kroz prozor

Dno pa ono ispod!Dno pa ono ispod!

BLAM ŽIVOTA! Car VISI na prozoru i PRISLUŠKUJE - Plaši se suočavanja sa Majom koja Milici čita bukvicu!

Neke stvari smo se dogovorili, mi nismo bili u vezi, ja tebi ne zameram rekao je Car

Maja i Car svađa

Nova tura poniženja!

pink.rs | AU, CRNA MILICE! Veselinovićeva pristala na još jedno poniženje u nizu - završila s Carem u krevettu, pokazala da mu je UVEK NA USLUZI! (VIDEO)

Nakon što mu je namestila krevet, Milica legla pored Cara.Nakon što mu je namestila krevet, Milica legla pored Cara.

Uhvaćena u krevetu sa Filipom, nakon svega što joj je priredio, ponizila se kao nikad do sada i zgrozila gledaoce! (VIDEO) - Alo.rs

Drama za dramom!

pink.rs | PAKLENA TROJKA OČI U OČI! Maja, Car i Milica zaseli na kauč, Marinkovićeva im NE VERUJE da nisu imali SE*S, pa nastavila da urla: Ne intresuje me ko spava, OBEĆAO SI! (VIDEO)

zadruga 6 - Taki Marinković skupio sve informacije o Filipu Caru!zadruga 6 - Taki Marinković skupio sve informacije o Filipu Caru!

CARA IZDALI SUGRAĐANI, STUPILI U KONTAKT SA TAKIJEM: Majin otac spreman za suočavanje, otkriva šok istinu o ćerkinom bivšem! (FOTO)

Maja Marinković i Filip Car još jednom su se bez opterećenja prepustili strastima pred kamerama i žestokom akcijom "zatresli" čitavo imanje u Šimanovcima.Maja Marinković i Filip Car još jednom su se bez opterećenja prepustili strastima pred kamerama i žestokom akcijom

Noćas su se tresli Šimanovci: Maja i Car u maratonskoj žestokoj akciji, prvo se spustila, pa naskočila - Telegraf.rs

Napravila totalni haos!

pink.rs | RAZJARENA MIŠICA! Maja poput FURIJE uletela u pušionicu, zaurlala na Cara, pa oplela po Milici: KRMAČO JEDNA! (VIDEO)

Filip Car opet doveo Maju Marinković do ivice pucanja! (VIDEO) - Reality & TV Show - Zadruga - Vesti - Svet Plus

Starleta Maja Marinković se ušunjala u krevet Filipa Cara, a onda su se prepustili strastistima.

(VIDEO) VRELA AKCIJA CARA I MAJE! Aleksandri neće biti dobro! - Informer

Starleta Maja Marinković se ušunjala u krevet Filipa Cara, a onda su se prepustili strastistima.

(VIDEO) VRELA AKCIJA CARA I MAJE! Aleksandri neće biti dobro! - Informer

Ne pronalaze zajednički jezik!

pink.rs | ON URLA, ONA SE NE DA! Filip priznao da je jedino DALILU voleo, Maji ni to nije dovoljno da se skloni od njega, TVRDI da ljubav Cara prema njoj i dalje POSTOJI! (VIDEO)

Bizarno!

pink.rs | PLAČE I PROVERAVA MU GENITALIJE! Maja Marinković čula da je Car imao S*KS SA MILICOM, odmah se bacila na UROLOŠKI PREGLED: Kremom si zavarao trag, skini se da vidim! (VIDEO)

Ušla u crveno!

pink.rs | 'MISLIM DA SAM JA NJEGOV IZBOR' Maja ubeđena da je Car voli, on joj pokazao da je za njega jedan običan POTRČKO! (VIDEO)

Od ljubavi do mržnje!

pink.rs | METEŽ U BELOJ KUĆI! Car opet doveo Maju do ivice pucanja nakon priznanja da neće OZVANIČITI VEZU, pa osetio njen BES na svojoj koži: Igraš se mojim emocijama! (VIDEO)

Drama!

pink.rs | 'HVALI SE ŠTO JE ZAVRŠILA SA DRUGARICINIM MUŽEM!' Car ne prestaje da ponižava Maju, zabranio joj da VREĐA Aleks, ona pokazala zube i najavila DOLAZAK u Crikvenicu! (VIDEO)

Morao da popusti!

pink.rs | NE ZNA KAKO DA JE SE REŠI! Maja ne da Caru da zakorači bez nje, pokušao da je ZAKLJUČA u rehab, pa napravio još veću DRAMU! (VIDEO)

Bez dlake na jeziku!

pink.rs | PRIHVATILA DA PREMA NJOJ NEMA EMOCIJE! Maja shvatila koliko se ponižava u odnosu sa Carem, on održao martonski govor, pa udario na sve MORALISTE: Nisu ni oženjene odbijale! (VIDEO)

Ne krije koliko je srećna!

pink.rs | ZAVUKLA MU SE POD KOŽU! Car napravio gozbu i Maji posvetio svu pažnju, ona ne skida OSMEH S LICA! (VIDEO)