1. Putin na Krimu povodom devete godišnjice aneksije  Telegraf.rs
  2. PUTIN NA KRIMU POVODOM GODIŠNJICE PRIPAJANJA: Prvo pojavljivanje predsednika Rusije u javnosti nakon NALOGA ZA  Kurir
  3. PUTIN SVE ŠOKIRAO! NA KRIMU ČEKALI DA SE UKLJUČI VIDEO LINKOM, A ON... Pogledajte kako je ruski predsednik došao u Sevastopolj, ali to nije glavno iznenađenje! (VIDEO)  https://informer.rs
  4. Putin tokom posete Krimu poslao poruku sudu u Hagu  Blic.rs
  5. ŠAMAR ZAPADU Pogledajte gde se Putin šeta dok hoće da ga hapse! (VIDEO)  Alo!
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je danas na Krim na devetu godišnjicu aneksije tog poluostrva.Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je danas na Krim na devetu godišnjicu aneksije tog poluostrva.

Putin na Krimu povodom devete godišnjice aneksije - Telegraf.rs

Рат у Украјини – 387. дан. Најтеже борбе воде се на истоку земље. Председник Русије Владимир Путин допутовао је на Крим на девету годишњицу од анексије. Руске снаге су извеле серију напада у Херсонској области, уз више десетина ракетних удара из вишецевних ракетних бацача. Продужено важење споразума о извозу украјинског жита, Кијев тврди за 120 дана а Москва упола краће.Рат у Украјини – 387. дан. Најтеже борбе воде се на истоку земље. Председник Русије Владимир Путин допутовао је на Крим на девету годишњицу од анексије. Руске снаге су извеле серију напада у Херсонској области, уз више десетина ракетних удара из вишецевних ракетних бацача. Продужено важење споразума о извозу украјинског жита, Кијев тврди за 120 дана а Москва упола краће.

РТС :: Рат у Украјини :: Путин на Криму; Продужено важење споразума о извозу украјинског жита, Кијев тврди за 120 дана а Москва упола краће

Председник Русије Владимир Путин допутовао је данас на Крим на годишњицу поновног уједињења полуострва са Русијом, преноси РИА новости. На дан девете годишњице уједињења Русије и Крима, Путин је допутовао у Севастопољ на отварање уметничке школе и центра Корсуњ у Херсонезу.

На годишњицу уједињења са Русијом Путин стигао на Крим сам возећи џип

Predsednik Rusije je tokom današnje posete Krimu izgledao kao da nimalo ne mari za nalog za hapšenje koji je izdao Međunarodni krivični sud u Hagu, a ruska državna ...Predsednik Rusije je tokom današnje posete Krimu izgledao kao da nimalo ne mari za nalog za hapšenje koji je izdao Međunarodni krivični sud u Hagu, a ruska državna ...

PUTIN SA KRIMA POSLAO PORUKU: Sam vozio kola kroz Sevastopolj, a onda posetio umetničku školu i dečji centar (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je aneksirano poluostrvo Krim kako bi obeležio devet godina otkako ga je Rusija zauzela.Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je aneksirano poluostrvo Krim kako bi obeležio devet godina otkako ga je Rusija zauzela.

Prvo pojavljivanje Putina u javosti nakon što je sud u Hagu izdao poternicu za njim

Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je na Krim kako bi obeležio devetu godišnjicu aneksije ovog ostrva, javljaju ruski mediji.Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je na Krim kako bi obeležio devetu godišnjicu aneksije ovog ostrva, javljaju ruski mediji.

Putin stigao na Krim: Prisustvovaće proslavi devete godišnjice aneksije - Svet - Dnevni list Danas

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je Krim 18. marta kako bi obeležio devetu godišnjicu ruske aneksije tog poluostrva od Ukrajine, pošto su saveznici Kijeva u borbi protiv ruske invazije izdali saopštenja u kojima osuđuju aneksiju. Ruska državna televizija prikazala je snimak neformalno...Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je Krim 18. marta kako bi obeležio devetu godišnjicu ruske aneksije tog poluostrva od Ukrajine, pošto su saveznici Kijeva u borbi protiv ruske invazije izdali saopštenja u kojima osuđuju aneksiju. Ruska državna televizija prikazala je snimak neformalno...

Putin posetio Krim na godišnjicu aneksije dok ukrajinski saveznici osuđuju akciju

Председник Русије Владимир Путин допутовао је у Севастопољ, који са Кримом данас обележава девет година од присаједињења Русији, објавили су локални медији. Руски председник ће учествовати на отварању уметничке

Михаил Развозжајeв: Владимир Путин све изненадио, уместо видео-конференције, дошао је лично колима на Крим. Сам! | Хроника

SEVASTOPOLJ - Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj na dan devete godišnjice ujedinjenja Krima sa Rusijom automobilom kojim je sam upravljao, saopštio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.SEVASTOPOLJ - Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj na dan devete godišnjice ujedinjenja Krima sa Rusijom automobilom kojim je sam upravljao, saopštio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.

Putin došao na Krim automobilom kojim je sam upravljao

Rat u Ukrajini - 388. dan

U granatiranju Kramatorska stradale dvije, povrijeđeno osam osoba

ЛИДЕРКрима Сергеј Аксјонов оценио је да је присаједињење полуострва Русији симбол враћања руских замаља.

ДЕВЕТ ГОДИНА ОД РУСКОГ ПРИСАЈЕДИЊАВАЊА КРИМА Аксјонов: "Ово је симбол враћања руских територија и новог светског поретка" (ВИДЕО)

Attention Required! | Cloudflare

Attention Required! | Cloudflare

Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj na dan devete godišnjice ujedinjenja Krima sa Rusijom automobilom kojim je sam upravljao, saopštio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj na dan devete godišnjice ujedinjenja Krima sa Rusijom automobilom kojim je sam upravljao, saopštio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.

Putin stigao na Krim: "Predsjednik umije da iznenadi" | BN

Dešavanja iz svijeta.

ДАН - (UŽIVO) Putin stigao na Krim; Ukrajina: Protjeraćemo Rusiju, samo je pitanje vremena

Međunarodne organizacije, uključujući Ujedinjene narode, i mnoge zemlje protivili su se referendumu za nezavisnost Krima.Međunarodne organizacije, uključujući Ujedinjene narode, i mnoge zemlje protivili su se referendumu za nezavisnost Krima.

Deveta godišnjica ruske aneksije Krima | Rat u Ukrajini Vijesti | Al Jazeera

Putin je stigao na Krim na godišnjicu ujedinjenja sa Rusijom

Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj, koji sa Krimom danas obeležava devet godina od prisajedinjenja Rusiji, objavili su lokalni mediji.Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj, koji sa Krimom danas obeležava devet godina od prisajedinjenja Rusiji, objavili su lokalni mediji.

ŠAMAR ZAPADU Pogledajte gde se Putin šeta dok hoće da ga hapse! (VIDEO) - Alo.rs

Председник Русије Владимир Путин допутовао је данас на Крим на годишњицу поновног уједињења полуострва са Русијом, преноси РИА новости.

Путин стигао на Крим на годишњицу уједињења са Русијом - ЈМУ Радио-телевизија Војводине

Predsednik krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov istakao je da su stanovnici Krima pre devet godina postali tvorci istorije.Predsednik krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov istakao je da su stanovnici Krima pre devet godina postali tvorci istorije.

"IZABRALI SMO ZA NAŠU DECU, UNUKE, PRAUNUKE" Krim proslavlja 9. godišnjicu ulaska u sastav Rusije (VIDEO)

Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je danas u Sevastopolj na devetu godišnjicu "ujedinjenja Krima sa Rusijom", automobilom kojim je sam upravljao.

Putin se sam dovezao u Sevastopolj - VIDEO

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je danas na Krim, na dan devete godišnjice ruskog pripajanja tog poluostrva 2014. godine, javila je ruska javna televizija...

Putin u nenajavljenoj poseti Krimu, na dan godišnjice njegovog pripajanja | Novinska agencija Beta

Attention Required! | Cloudflare

Attention Required! | Cloudflare

Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj, koji sa Krimom danas obeležava devet godina od prisajedinjenja Rusiji.Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj, koji sa Krimom danas obeležava devet godina od prisajedinjenja Rusiji.

PUTIN STIGAO NA KRIM: Ruski predsednik doputovao povodom obeležavanja godišnjice pripajanja Krima (VIDEO)

Na današnji dan 2014. godine na Krimu je održan referendum o pripajanju Rusiji, koji je organizovan uz snažno prisustvo ruskih trupa. Na ovom referendumu, prema zvaničnim rezultatima, 96,6% glasača izjasnilo se za pripajanje Krima Rusiji.

pink.rs | NA DANAŠNJI DAN PRE 9 GODINA ODRŽAN REFERENDUM O KRIMU! Čak 96,6 odsto građana glasalo njegovo za PRIPAJANJE RUSIJI!

Krim i Sevastopolj proslavljaju devetu godišnjicu prisajedinjenja Rusiji

Putin prvi put u javnosti

Vladimir Putin - Ruski predsednik u poseti Sevastopolju na dan godišnjice.Vladimir Putin - Ruski predsednik u poseti Sevastopolju na dan godišnjice.

PUTIN U POSETI SEVASTOPOLJU: Obeležena godišnjica pripajanja Krima (VIDEO)

Vlasti Krima objavile su snimak u kom su prikazale kako građani obeležavaju devetu godišnjicu prisajedinjenja Rusiji...Vlasti Krima objavile su snimak u kom su prikazale kako građani obeležavaju devetu godišnjicu prisajedinjenja Rusiji...

Krim proslavlja devetu godišnjicu od prisajedinjenja Rusiji

Krim proslavlja devetu godišnjicu od prisajedinjenja Rusiji | 24sedam

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u Sevastopolj na Krimu automobilom i to - vozeći sam, rekao je guverner regiona Mihail Razvožajev na svom Telegram kanalu.

PUTIN SVE ŠOKIRAO! NA KRIMU ČEKALI DA SE UKLJUČI VIDEO LINKOM, A ON... Pogledajte kako je ruski predsednik došao u Sevastopolj, ali to nije glavno iznenađenje! (VIDEO) - Informer

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u Sevastopolj na Krimu automobilom i to - vozeći sam, rekao je guverner regiona Mihail Razvožajev na svom Telegram kanalu.

PUTIN SVE ŠOKIRAO! NA KRIMU ČEKALI DA SE UKLJUČI VIDEO LINKOM, A ON... Pogledajte kako je ruski predsednik došao u Sevastopolj, ali to nije glavno iznenađenje! (VIDEO) - Informer

Attention Required! | Cloudflare

Ruski predsednik Vladimir Putin doputovao je u subotu na Krim kako bi obeležio devetu godišnjicu ponovnog ujedinjenja poluostrva sa Rusijom...Ruski predsednik Vladimir Putin doputovao je u subotu na Krim kako bi obeležio devetu godišnjicu ponovnog ujedinjenja poluostrva sa Rusijom...

Putin iznenada otputovao na Krim!

Putin iznenada otputovao na Krim! | 24sedam

Predsednik Vladimir Putin doputovao je na Krim na godišnjicu ponovnog ujedinjenja poluostrva sa Rusijom i obišao istorijska i arhitektonska mesta, rekao je pres-sekretar šefa države Dmitrij Peskov. Oh my god he even drives himself?!?! I thought he was shaking so badly that he could barely sit at a table. Sevastopol, Crimea, RUSSIA pic.twitter.com/6uBEsoDj0X — Donbass Devushka (@PeImeniPusha) March 18, 2023 „Danas, na Dan ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom,Predsednik Vladimir Putin doputovao je na Krim na godišnjicu ponovnog ujedinjenja poluostrva sa Rusijom i obišao istorijska i arhitektonska mesta, rekao je pres-sekretar šefa države Dmitrij Peskov. Oh my god he even drives himself?!?! I thought he was shaking so badly that he could barely sit at a table. Sevastopol, Crimea, RUSSIA pic.twitter.com/6uBEsoDj0X — Donbass Devushka (@PeImeniPusha) March 18, 2023 „Danas, na Dan ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom,

Putin na Krimu povodom godišnjice pripajanja: Prvo pojavljivanje predsednika Rusije u javnosti nakon naloga za hapšenje (video) - Naslovi.net

Putin na Krimu povodom godišnjice pripajanja: Prvo pojavljivanje predsednika Rusije u javnosti nakon naloga za hapšenje (video) - Naslovi.net

Дневне новине ПРАВДА

ШАМАР ЗАПАДУ: Погледајте где се Путин шета док хоће да га хапсе! (ВИДЕО)

Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je danas na Krim na godišnjicu ponovnog ujedinjenja poluostrva sa Rusijom, prenosi RIA novosti.

pink.rs | Putin je doputovao na Krim na godišnjicu ujedinjenja sa Rusijom! Prvo pojavljivanje u javnosti nakon naloga za hapšenje (FOTO)

Ruski predsednik će učestvovati na otvaranju umetničke škole i centra "Korsun". Podsećamo, Međunarodni krivični sud izdao je nalog za hapšenje ruskog predsednika zbog "ratnih zločina". Predsednik krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov istakao je ranije da su stanovnici Krima pre devet godina postali tvorci istorije. „Izbor koji smo načinili u proleće 2014. godine nismo napravili samo zbog sebe. Izabrali smo Rusiju za našu decu, unuke, praunuke“, naveo jeRuski predsednik će učestvovati na otvaranju umetničke škole i centra "Korsun". Podsećamo, Međunarodni krivični sud izdao je nalog za hapšenje ruskog predsednika zbog "ratnih zločina". Predsednik krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov istakao je ranije da su stanovnici Krima pre devet godina postali tvorci istorije. „Izbor koji smo načinili u proleće 2014. godine nismo napravili samo zbog sebe. Izabrali smo Rusiju za našu decu, unuke, praunuke“, naveo je

Šamar zapadu: Pogledajte gde se Putin šeta dok hoće da ga hapse! (video) - Naslovi.net

Šamar zapadu: Pogledajte gde se Putin šeta dok hoće da ga hapse! (video) - Naslovi.net

22:05 Zelenski uveo sankcije Asadu Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski uveo je sankcije sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, prenose RIA Novosti. Prema tekstu ukaza objavljenom na sajtu ukrajinskog predsednika, sankcije su uvedene na period od 10 godina i predviđaju blokadu imovine, zabranu povlačenja kapitala iz Ukrajine, prestanak ekonomskih i finansijskih obaveza, zabranu prenosa tehnologije i prava na objekte intelektualne svojine. Sankcije su uvedene i22:05 Zelenski uveo sankcije Asadu Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski uveo je sankcije sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, prenose RIA Novosti. Prema tekstu ukaza objavljenom na sajtu ukrajinskog predsednika, sankcije su uvedene na period od 10 godina i predviđaju blokadu imovine, zabranu povlačenja kapitala iz Ukrajine, prestanak ekonomskih i finansijskih obaveza, zabranu prenosa tehnologije i prava na objekte intelektualne svojine. Sankcije su uvedene i

Putin na Krimu; Produženo važenje sporazuma o izvozu ukrajinskog žita, Kijev tvrdi za 120 dana a Moskva upola kraće - Naslovi.net

22:05 Zelenski uveo sankcije Asadu Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski uveo je sankcije sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, prenose RIA Novosti. Prema tekstu ukaza objavljenom na sajtu ukrajinskog predsednika, sankcije su uvedene na period od 10 godina i predviđaju blokadu imovine, zabranu povlačenja kapitala iz Ukrajine, prestanak ekonomskih i finansijskih obaveza, zabranu prenosa tehnologije i prava na objekte intelektualne svojine. Sankcije su uvedene i22:05 Zelenski uveo sankcije Asadu Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski uveo je sankcije sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, prenose RIA Novosti. Prema tekstu ukaza objavljenom na sajtu ukrajinskog predsednika, sankcije su uvedene na period od 10 godina i predviđaju blokadu imovine, zabranu povlačenja kapitala iz Ukrajine, prestanak ekonomskih i finansijskih obaveza, zabranu prenosa tehnologije i prava na objekte intelektualne svojine. Sankcije su uvedene i

Putin na Krimu; Produženo važenje sporazuma o izvozu ukrajinskog žita, Kijev tvrdi za 120 dana a Moskva upola kraće - Naslovi.net

Putin na Krimu; Produženo važenje sporazuma o izvozu ukrajinskog žita, Kijev tvrdi za 120 dana a Moskva upola kraće - Naslovi.net

Predsednik Vladimir Putin doputovao je na Krim na godišnjicu ponovnog ujedinjenja poluostrva sa Rusijom i obišao istorijska i arhitektonska mesta, rekao je pres-sekretar šefa države Dmitrij Peskov. Oh my god he even drives himself?!?! I thought he was shaking so badly that he could barely sit at a table. Sevastopol, Crimea, RUSSIA pic.twitter.com/6uBEsoDj0X — Donbass Devushka (@PeImeniPusha) March 18, 2023 „Danas, na Dan ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom,Predsednik Vladimir Putin doputovao je na Krim na godišnjicu ponovnog ujedinjenja poluostrva sa Rusijom i obišao istorijska i arhitektonska mesta, rekao je pres-sekretar šefa države Dmitrij Peskov. Oh my god he even drives himself?!?! I thought he was shaking so badly that he could barely sit at a table. Sevastopol, Crimea, RUSSIA pic.twitter.com/6uBEsoDj0X — Donbass Devushka (@PeImeniPusha) March 18, 2023 „Danas, na Dan ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom,

Putin na Krimu povodom godišnjice pripajanja: Prvo pojavljivanje predsednika Rusije u javnosti nakon naloga za hapšenje (video) - Naslovi.net

Putin na Krimu povodom godišnjice pripajanja: Prvo pojavljivanje predsednika Rusije u javnosti nakon naloga za hapšenje (video) - Naslovi.net

Na dan devete godišnjice ujedinjenja Rusije i Krima, Putin je doputovao u Sevastopolj na otvaranje umetničke škole i centra Korsunj u Hersonezu. Krim i Sevastopolj proslavljaju devetu godišnjicu prisajedinjenja Rusiji. Oni su postali ruski regioni 18. marta 2014. na referendumu, koji je održan nakon državnog udara u Ukrajini navodi ruska agencija. Za ponovno ujedinjenje sa Rusijom izjasnilo se 96,77 odsto birača Republike Krim i 95,6 odsto stanovnika Sevastopolja.Na dan devete godišnjice ujedinjenja Rusije i Krima, Putin je doputovao u Sevastopolj na otvaranje umetničke škole i centra Korsunj u Hersonezu. Krim i Sevastopolj proslavljaju devetu godišnjicu prisajedinjenja Rusiji. Oni su postali ruski regioni 18. marta 2014. na referendumu, koji je održan nakon državnog udara u Ukrajini navodi ruska agencija. Za ponovno ujedinjenje sa Rusijom izjasnilo se 96,77 odsto birača Republike Krim i 95,6 odsto stanovnika Sevastopolja.

Putin stigao na Krim VIDEO - Naslovi.net

Putin stigao na Krim VIDEO - Naslovi.net

Ruska državna televizija prikazala je kratak snimak opušteno obučenog Putina u šetnji sa grupom zvaničnika i uskoro obećala dodatne detalje, prenosi Rojters. Putin će učestvovati na otvaranju umetničke škole i centra "Korsun", javili su ruski mediji. Rusija je zauzela Krim 2014. godine, osam godina pre nego što je započela svoju invaziju na Ukrajinu. Ukrajina kaže da će se boriti da protera Rusiju sa Krima i svih drugih teritorija koje je Rusija okupirala uRuska državna televizija prikazala je kratak snimak opušteno obučenog Putina u šetnji sa grupom zvaničnika i uskoro obećala dodatne detalje, prenosi Rojters. Putin će učestvovati na otvaranju umetničke škole i centra "Korsun", javili su ruski mediji. Rusija je zauzela Krim 2014. godine, osam godina pre nego što je započela svoju invaziju na Ukrajinu. Ukrajina kaže da će se boriti da protera Rusiju sa Krima i svih drugih teritorija koje je Rusija okupirala u

Prvo pojavljivanje Putina u javosti nakon što je sud u Hagu izdao poternicu za njim: Ruski lider stigao na Krim (foto, video) - Naslovi.net

Prvo pojavljivanje Putina u javosti nakon što je sud u Hagu izdao poternicu za njim: Ruski lider stigao na Krim (foto, video) - Naslovi.net