1. "Izumrla" životinja koja se pojavila kod Vukovara potpuno uništila useve: Meštanima nestajalo od luka do cveća  Telegraf.rs
  2. NEVERICA KOD VUKOVARA: Pronađena neobična životinja, verovalo se da je odavno izumrla, a meštani sumnjaju da j  Kurir
  3. Pronašli životinju bez očiju u Vukovaru  Blic.rs
  4. U Vukovaru pronašli životinju bez očiju, sumnjaju da je stigla iz Srbije  Telegraf.rs
  5. ČUDO KOD VUKOVARA! U baštama im nestajali luk i krompir, mislili su da su krtice, a onda se pojavila životinja koja je izumrla!  Alo!
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Stanovnici Vučedola kažu kako su još pre 17 godina primetili da se nešto čudno događa u njihovom vrtovima, ali tada nisu ni pomišljali da se radi o vrsti koja se smatrala izumrlom. Naime, primetili su kako im u vrtovima nestaje luk, šargarepa, krompir, cveće, navodi Večernji list.Stanovnici Vučedola kažu kako su još pre 17 godina primetili da se nešto čudno događa u njihovom vrtovima, ali tada nisu ni pomišljali da se radi o vrsti koja se smatrala izumrlom. Naime, primetili su kako im u vrtovima nestaje luk, šargarepa, krompir, cveće, navodi Večernji list.

Izumrla životinja se pojavila u Hrvatskoj - Telegraf.rs

Meštani Vučedola kod Vukovara kažu da su još pre 17 godina primetili da se u njihovim baštama nešto čudno dešava,Meštani Vučedola kod Vukovara kažu da su još pre 17 godina primetili da se u njihovim baštama nešto čudno dešava,

Slepo kuče u njihovim baštama

Stanovnici Vučedola kažu kako su još pre 17 godina primetili da se nešto čudno događa u njihovom vrtovima, ali tada nisu ni pomišljali da se radi o vrsti koja se smatrala izumrlom. Naime, primetili su kako im u vrtovima nestaje luk, šargarepa, krompir, cveće. Sve do nedavno je glodar slepo kuče smatrana još jednom izumrlom životinjskom vrstom. Međutim, onda su stanovnici naselja Vukovarci koji žive na Vučedolu primetili neobičnu životinju posle čega se utvrdilo da se radi slepom kučetu.Stanovnici Vučedola kažu kako su još pre 17 godina primetili da se nešto čudno događa u njihovom vrtovima, ali tada nisu ni pomišljali da se radi o vrsti koja se smatrala izumrlom. Naime, primetili su kako im u vrtovima nestaje luk, šargarepa, krompir, cveće. Sve do nedavno je glodar slepo kuče smatrana još jednom izumrlom životinjskom vrstom. Međutim, onda su stanovnici naselja Vukovarci koji žive na Vučedolu primetili neobičnu životinju posle čega se utvrdilo da se radi slepom kučetu.

Pronašli životinju bez očiju u Vukovaru

Mještani Vučedola kod Vukovara kažu da su još prije 17 godina primijetili da se u njihovim baštama nešto čudno dešava, ali tada nisu ni pomišljali da se radi o vrsti koja se smatrala izumrlom.

Nevjerica: U Hrvatskoj se pojavila životinja koja se smatrala izumrlom

Ova životinjska vrsta se smatrala izumrlom tako da je nepoznato kako se pojavila ponovno u Hrvatskoj.Ova životinjska vrsta se smatrala izumrlom tako da je nepoznato kako se pojavila ponovno u Hrvatskoj.

IZUMRLA ŽIVOTINJA SE POJAVILA KOD VUKOVARA: Meštani U PANICI, usevi potpuno uništeni - predator je slep ali jako OPASAN!

Meštani Vučedola kod Vukovara kažu da su još pre 17 godina primetili da se u njihovim baštama nešto čudno dešava, ali tada nisu ni pomišljali da se radi o vrsti koja se smatrala izumrlom. Naime, primetili su da u njihovim baštama nestaju luk, šargarepa, krompir, cveće, nakon čega je utvrđeno da je reč o slepom kučetu.Meštani Vučedola kod Vukovara kažu da su još pre 17 godina primetili da se u njihovim baštama nešto čudno dešava, ali tada nisu ni pomišljali da se radi o vrsti koja se smatrala izumrlom. Naime, primetili su da u njihovim baštama nestaju luk, šargarepa, krompir, cveće, nakon čega je utvrđeno da je reč o slepom kučetu.

U baštama im nestajali luk i krompir, mislili su da su krtice, a onda se pojavila životinja koja je izumrla! - Alo.rs