1. JOŠ JEDAN TRAG: Naučnici analiziraju informacije o mogućem poreklu Kovid-19  Вечерње Новости
  2. Novo otkriće u vezi sa pandemijom korona virusa: Nalazi vode do ove životinje  Telegraf.rs
  3. Nova analiza: Rakunski psi mogući izvor kovida? - Svet  Данас
  4. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
NOVA analiza genetskog materijala prikupljenog od januara do marta 2020. na pijaci morskih plodova u Vuhanu u Kini, otkrila je životinjsku DNK u uzorcima za koje se već zna da su pozitivni na SARS-CoV-2, koronavirus koji izaziva Kovid-19, prenosi Si-En-En.

JOŠ JEDAN TRAG: Naučnici analiziraju informacije o mogućem poreklu Kovid-19

Нова анализа генетског материјала прикупљеног од јануара до марта 2020. на пијаци морских плодова у Вухану у Кини, открила је животињску ДНК у узорцима за које се већ зна да су позитивни на САРС-ЦоВ-2, коронавирус који изазива ковид-19, преноси Си-Ен-Ен.

Научници анализирају још један траг о могућем пореклу ковида-19

Novi podaci koji povezuju kovid 19 sa rakunskim psima na pijaci u Vuhanu pružaju “važne inkrementalne dokaze” koji podržavaju hipotezu da virus potiče iz divljih životinja, smatra naučnik koji je proučavao genezu pandemije u Kini, prenosi Toronto star.Novi podaci koji povezuju kovid 19 sa rakunskim psima na pijaci u Vuhanu pružaju “važne inkrementalne dokaze” koji podržavaju hipotezu da virus potiče iz divljih životinja, smatra naučnik koji je proučavao genezu pandemije u Kini, prenosi Toronto star.

Nova analiza: Rakunski psi mogući izvor kovida? - Svet - Dnevni list Danas

Naučnici analiziraju još jedan trag o mogućem poreklu Kovida-19

Međunarodni tim virusolog saopštio je da su pronašli genetske podatke sa pijace u Vuhanu u Kini, koji korona virus povezuju sa rakunolikim psima, koji su tamo prodavane.Međunarodni tim virusolog saopštio je da su pronašli genetske podatke sa pijace u Vuhanu u Kini, koji korona virus povezuju sa rakunolikim psima, koji su tamo prodavane.

Novo otkriće u vezi sa pandemijom korona virusa: Nalazi vode do ove životinje - Telegraf.rs

xdn.tf.rs

Amazon Price Tracker - Chrome Extension