1. Nakon 167 godina: Kraj?  B92
  2. UBS bi mogao da kupi "Credit Suisse"  Blic.rs
  3. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Švajcarski bankarski gigant UBS je u pregovorima o preuzimanju cele ili dela banke "Kredi Svis" (Credit Suisse).

Nakon 167 godina: Kraj? - Biz - B92.net

UBS razmatra preuzimanje Kredit Svisa (Credit Suisse) zbog čega bi švajcarska vlada mogla da ponudi garanciju protiv uključenih rizika, izjavile su za Rojters u subotu, 18. marta, dve osobe upućene u to pitanje. Oni su naveli da je UBS pod pritiskom švajcarskih vlasti da izvrši preuzimanje....UBS razmatra preuzimanje Kredit Svisa (Credit Suisse) zbog čega bi švajcarska vlada mogla da ponudi garanciju protiv uključenih rizika, izjavile su za Rojters u subotu, 18. marta, dve osobe upućene u to pitanje. Oni su naveli da je UBS pod pritiskom švajcarskih vlasti da izvrši preuzimanje....

UBS razmatra preuzimanje Credit Suisse banke

ЛОНДОН - Швајцарски банкарски гигант УБС је у преговорима о преузимању целе или дела банке Креди Свис , пошто финансијска линија ради њеног спасавања није успела да поврати поверење инвеститора, пише Фајненшел тајмс.

УБС преговара да преузме Креди Свис

Швајцарски УБС је почео преговоре о преузимању банке 'Креди Свис' у потпуности или делимично, пошто финансијска помоћ државе није успела да поврати поверење инвеститора, пише Фајненшал тајмс.Швајцарски УБС је почео преговоре о преузимању банке 'Креди Свис' у потпуности или делимично, пошто финансијска помоћ државе није успела да поврати поверење инвеститора, пише Фајненшал тајмс.

РТС :: Економија :: Фајненшал тајмс: У току преговори да УБС преузме Креди Свис

Fajnenšel Tajms preneo je ranije da BlackRock radi na rivalskoj ponudi za Kredi SvisFajnenšel Tajms preneo je ranije da BlackRock radi na rivalskoj ponudi za Kredi Svis

BlackRock ne planira kupovinu Kredi Svisa - Telegraf Biznis

"Credit Suisse" je možda dobio spas za likvidnost od Švajcarske narodne banke, ali analitičari i dalje procenjuju prognozu zajmodavca u nevolji, vagajući opciju prodaje i da li je ona zaista „prevelika da bi propala“."Credit Suisse" je možda dobio spas za likvidnost od Švajcarske narodne banke, ali analitičari i dalje procenjuju prognozu zajmodavca u nevolji, vagajući opciju prodaje i da li je ona zaista „prevelika da bi propala“.

UBS bi mogao da kupi "Credit Suisse"

Tanjug galerija. Izaberite temu o kojoj želite više informacija na tanjug.rsTanjug galerija. Izaberite temu o kojoj želite više informacija na tanjug.rs

FT: Pregovara se da UBS preuzme "Kredi Suis" - Tanjug

Credit Suisse Group AG započela je vikend odluke nakon što su neki rivali postali oprezni u poslovanju s bankom dok su je regulatori pozivali da nastavi sa dogovorom sa švicarskim rivalom UBS AG.Credit Suisse Group AG započela je vikend odluke nakon što su neki rivali postali oprezni u poslovanju s bankom dok su je regulatori pozivali da nastavi sa dogovorom sa švicarskim rivalom UBS AG.

Odlučujući vikend za najstariju švicarsku banku

Attention Required! | Cloudflare

Švajcarski bankarski gigant UBS je u pregovorima o preuzimanju cele ili dela banke "Kredi Svis", prenose svetski mediji.,juronjuz srbija, euronjuz srbija, euronjuz serbia, euronews srbija, juronjuz, euronjuzŠvajcarski bankarski gigant UBS je u pregovorima o preuzimanju cele ili dela banke "Kredi Svis", prenose svetski mediji.

Svetski mediji: Pregovara se da bankarski gigant UBS preuzme "Kredi Svis"