Veštačka inteligencija uzima sve više maha: Sledeća zanimanja bi mogla potpuno da nestanu  ДанасПрикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Tim istraživača sa Univerziteta Prinston sproveo je istraživanje povezujući 10 aplikacija koje pokreće veštačka inteligencija, kao što je modeliranje jezika, sa 52 ljudske sposobnosti da bi razumeli da li su one blisko povezane. Rezultati su pokazali da su nastavnici, školski psiholozi i sudije među najugroženijima.Tim istraživača sa Univerziteta Prinston sproveo je istraživanje povezujući 10 aplikacija koje pokreće veštačka inteligencija, kao što je modeliranje jezika, sa 52 ljudske sposobnosti da bi razumeli da li su one blisko povezane. Rezultati su pokazali da su nastavnici, školski psiholozi i sudije među najugroženijima.

Veštačka inteligencija uzima sve više maha: Sledeća zanimanja bi mogla potpuno da nestanu - Život - Dnevni list Danas

Razvoj veštačke inteligencije (AI) je u proteklih nekoliko meseci napravio ogromne iskorake i njena upotreba je naglo porasla,juronjuz srbija, euronjuz srbija, euronjuz serbia, euronews srbija, juronjuz, euronjuzRazvoj veštačke inteligencije (AI) je u proteklih nekoliko meseci napravio ogromne iskorake i njena upotreba je naglo porasla

Pet veština koje bi veštačka inteligencija mogla da zameni i uštedi dragoceno vreme ljudima

20 poslova koje će zameniti veštačka inteligencija | Slobodno vreme | DirektnoUspon veštačke inteligencije trebalo bi da podstakne ekonomski rast, ali je takođe spreman da preuzme tržište rada - a nova studija otkriva 20 zanimanja koja su najviše ugrožena.

20 poslova koje će zameniti veštačka inteligencija | Slobodno vreme | Direktno

Veštačka inteligencija - Veštačka inteligencija kreira nova radna mesta.Veštačka inteligencija - Veštačka inteligencija kreira nova radna mesta.

Ne treba se plašiti veštačke inteligencije već je primenjivati korak po korak  (FOTO)

Do 2025. godine, nestaće čak 85 miliona radnih pozicija, a njih će zameniti mašine, odnosno veštačka inetligencija - rezultati su svetskih istraživanja.Do 2025. godine, nestaće čak 85 miliona radnih pozicija, a njih će zameniti mašine, odnosno veštačka inetligencija - rezultati su svetskih istraživanja.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA GASI 85 MILIONA POZICIJA, ALI OTVARA I NOVE! Postoji i dobra vest: "Neko mora i da napravi ovu priču"

Do 2025. godine, nestaće čak 85 miliona radnih pozicija, a njih će zameniti mašine, odnosno veštačka inetligencija - rezultati su svetskih istraživanja.

Mnogi će ostati bez posla: Može li veštačka inteligencija da zameni čoveka? VIDEO - Biz - B92.net

Amazon Price Tracker - Chrome Extension