1. Varhelji sutra na Kosovu - razgovori o nedavnim dešavanjima, organizovanom kriminalu, korupciji...  KoSSev
  2. Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji danas u Prištini  Blic.rs
  3. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести

Just a moment...

Evropski komesar za proširenje će se u Prištini sastati s predsjednicom i premijerom Kosova, liderima opozicionih stranaka i predstavnicima civilnog sektora.Evropski komesar za proširenje će se u Prištini sastati s predsjednicom i premijerom Kosova, liderima opozicionih stranaka i predstavnicima civilnog sektora.

Varhelyi na Kosovu s liderima vlasti i opozicije | Kosovo Vijesti | Al Jazeera

Varhelji stigao na KiM, tokom dana će posetiti severni deo Kosovske Mitrovice

Najnovije vesti, najaktuelnije i najbrže informacije. Politika, društvo, hronika, izbori, Kosovo, Rusija i Ukrajina... Čitajte B92.net.Najnovije vesti, najaktuelnije i najbrže informacije. Politika, društvo, hronika, izbori, Kosovo, Rusija i Ukrajina... Čitajte B92.net.

Politika - Vesti - Info - B92.net

Komesar Evropske unije (EU) za proširenje i susjedstvo Oliver Varhelyi posjetiće Kosovo u četvrtak, 25. maja, kako bi se sagledali odnosi Kosova i EU, najavljeno je iz Brisela. Prema najavama Evropske komisije, tokom boravka na Kosovu, Varhelji će se sastati sa predsednicom Kosova Vjosom...Komesar Evropske unije (EU) za proširenje i susjedstvo Oliver Varhelyi posjetiće Kosovo u četvrtak, 25. maja, kako bi se sagledali odnosi Kosova i EU, najavljeno je iz Brisela. Prema najavama Evropske komisije, tokom boravka na Kosovu, Varhelji će se sastati sa predsednicom Kosova Vjosom...

Evropski komesar Varhelji dolazi na Kosovo

Шеф Канцеларије Европске уније у Приштини Томаш Суниог најавио је да ће европски комесар за проширење Оливер Вархеји, који је допутовао на Косово и Метохије, данас посетити северни део Косовске Митровице.

Вархеји стигао на Косово и Метохију, током дана ће посетити северни део Косовске Митровице - ЈМУ Радио-телевизија Војводине

Evropski komesar za susedstvo i proširenje, Oliver Varhelji, posetiće sutra Kosovo - potvrđeno je iz Kancelarije Evropske unije na Kosovu.  Evropski komesar za susedstvo i proširenje, Oliver Varhelji, posetiće sutra Kosovo - potvrđeno je iz Kancelarije Evropske unije na Kosovu. 

Varhelji sutra na Kosovu, razgovori sa zvaničnicima i početak novog EU programa - Radio Kontakt Plus

Amazon Price Tracker - Chrome Extension