1. Stanislava Pak napustila SNS: Sve odluke donosi jedan čovek, ne može se ucenom praviti kult ličnosti  021.rs Novosadski informativni portal
  2. Stanislava Pak progovorila zbog savesti: Napuštam SNS i pozivam građane da ne dođu na sutrašnji miting predsednika Vučića  Данас
  3. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Članica Saveta za međunarodnu saradnju Srpske napredne stranke Stanislava Pak saopštila je gostujući na televiziji N1 da napušta SNS. Članica Saveta za međunarodnu saradnju Srpske napredne stranke Stanislava Pak saopštila je gostujući na televiziji N1 da napušta SNS.

Stanislava Pak napustila SNS: Sve odluke donosi jedan čovek, ne može se ucenom praviti kult ličnosti | Novosadski informativni portal 021

Članica Glavnog odbora SNS i nekadašnja savetnica Tomislava Nikolića Stanislava Pak izjavila je za televiziju N1 da napušta stranku i pozvala ljude da ne dođu na miting SNS u petak 26. maja.

Stanislava Pak za N1: Napuštam SNS, pozivam ljude da ne dođu na miting 26. maja

www.danas.rs

Nekadašnja savetnica Tomislava Nikolića Stanislava Pak rekla je za N1 da je pet godina bila u kabinetu predsednika bez regulisanog radnog satusa.Članica Glavnog odbora SNS i nekadašnja savetnica Tomislava Nikolića Stanislava Pak rekla je za N1 da je pet godina bila u kabinetu predsednika bez regulisanog radnog satusa, bez zdravstvenog osiguranja za nju i njenu decu.

Stanislava Pak o radu na crno u predsedništvu i Vučićevom odnosu prema njoj

Savetnica za medije napustila SNS: Ne dolazite u petak na miting! | Politika | DirektnoČlanica Glavnog odbora SNS i nekadašnja savetnica Tomislava Nikolića Stanislava Pak izjavila je za televiziju da N1 da napušta stranku i pozvala ljude da ne dođu na miting SNS u petak 26. maja.

Savetnica za medije napustila SNS: Ne dolazite u petak na miting! | Politika | Direktno

Stanislava Pak, koja je najavila izlazak iz stranke, nije isključila mogućnost saradnje sa Zoranom Mihajlović.Članica Glavnog odbora SNS i nekadašnja savetnica Tomislava Nikolića Stanislava Pak, koja je najavila izlazak iz stranke, nije isključila mogućnost saradnje sa nekadšnjom partijskom koleginicom Zoranom Mihajlović.

Šta Pak planira posle izlaska iz SNS, da li se pridružuje Zorani Mihajlović?

Članica Saveta za međunarodnu saradnju Srpske napredne stranke, Stanislava Pak, saopštila je gostujući na televiziji N1 da napušta SNS. Savetnica za medije Tomislava Nikolića, bivšeg predsednika Srbije, zamolila je građane da ne dođu na sutrašnji miting SNS, jer tak skup produbljuje nasilje u društvu, prenosi Danas. Predugo sam ćutala zbog lične tragedije – rekla je ona. Ona je govorila o lošoj atmosferi u stranci, kao i o tome da je radila „na crno“ u stranci. "Sve odluke donosi jedan čovek i stranka je jedan čovek. Vučić uređuje sve medije, on određuje sve naslove u medijima, ja ne znam kako stiže sve", rekla je Pak.

Stanislava Pak napustila SNS i pozvala građane da ne dođu na sutrašnji miting predsednika Vučića | Nedeljnik

'Vučić ne zeli da čuje istinu, to je agresija' | Društvo i ekonomija | DirektnoČlanica Glavnog odbora SNS i nekadašnja savetnica Tomislava Nikolića Stanislava Pak rekla je za N1 da je pet godina bila u kabinetu predsednika bez regulisanog radnog satusa, bez zdravstvenog osiguranja za nju i njenu decu.

"Vučić ne zeli da čuje istinu, to je agresija" | Društvo i ekonomija | Direktno

Attention Required! | Cloudflare

Glas javnosti, saznaj prvi najnovije vesti iz zemlje i sveta, politike, sporta, kulture, drustva, ekonomije, biznisa, okruzenja?Glas javnosti, saznaj prvi najnovije vesti iz zemlje i sveta, politike, sporta, kulture, drustva, ekonomije, biznisa, okruzenja?

SAVETNICA TOME NIKOLIĆA NAPUŠTA SNS: Vučić patološki MRZI OPOZICIJU, nisam bila prijavljena, dete mi je operisano...

Дневне новине ПРАВДА

САВЕТНИЦА ЗА МЕДИЈЕ НАПУСТИЛА СНС: Не долазите у петак на митинг!

Amazon Price Tracker - Chrome Extension