1. Ukida se Zadruga: Oglasio se Željko Mitrović  Telegraf.rs
  2. ŽELJKO MITROVIĆ UKIDA ZADRUGU: Na preporuku predsednika Vučića ukinuću rijaliti u najkraćem roku!  Kurir
  3. "UKIDAM ZADRUGU U ROKU OD 10 DANA" Željko Mitrović se oglasio: "Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sam doneo ovu odluku"  Blic.rs
  4. Željko Mitrović povodom Vučićeve molbe: U najkraćem mogućem roku ukidam Zadrugu  Данас
  5. PINK UKIDA RIJALITI!  Alo!
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Nakon što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, tokom gostovanja otkrio da je razgovarao sa Željkom Mitrovićem o ukidanju Zadruge, sada se oglasio i medijski mag.Nakon što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, tokom gostovanja otkrio da je razgovarao sa Željkom Mitrovićem o ukidanju Zadruge, sada se oglasio i medijski mag.

Željko Mitrović otkrio da se ukida Zadruga - Telegraf.rs

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović napisao je na svom Instagram profilu da najduže za 10 dana ukida rijaliti "Zadruga". Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović napisao je na svom Instagram profilu da najduže za 10 dana ukida rijaliti "Zadruga".

Željko Mitrović ukida Zadrugu za 10 dana: "Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sam doneo ovu odluku"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji.

Vučić: Zamolio sam Željka Mitrovića da ukine rijaliti, videćemo hoće li pristati - Društvo - Dnevni list Danas

Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”, objavio je vlasnik TV Pink Željko Mitrović.

Željko Mitrović: Ukidam "Zadrugu" na preporuku Vučića

Doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana,Doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana,

Željko MItrović ukida Zadrugu: Ukidam rijaliti u najkraćem roku

Власник телевизије Пинк Жељко Митровић објавио је вечерас да ће укинути ријалити програм „Задруга”.

На препоруку председника Србије Жељко Митровић укида ријалити „Задруга”

Власник телевизије Пинк Жељко Митровић саопштио је вечерас да ће, на препоруку председника Србије Александра Вучића, укинути ријалити програм "Задруга".

Пинк укида Задругу - ЈМУ Радио-телевизија Војводине

VLASNIK i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović najavio je večeras ukidanje rijalitija "Zadruga", na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ŽELJKO MITROVIĆ UKIDA "ZADRUGU": Na preporuku predsednika Vučića ukinuću rijaliti u najkraćem roku

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović najavio je da će u narednih deset dana ukinuti reality program "Zadruga" na toj televiziji, na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi Beta. Mitrović je na Twitteru napisao da je procena predsednika države važnija od interesa televizije...Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović najavio je da će u narednih deset dana ukinuti reality program "Zadruga" na toj televiziji, na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi Beta. Mitrović je na Twitteru napisao da je procena predsednika države važnija od interesa televizije...

Vlasnik televizije Pink najavio da ukida 'Zadrugu' na preporuku Vučića

Televizija Pink ukida rijaliti program "Zadruga", saopštio je vlasnik ove televizije Željko Mitrović.Televizija Pink ukida rijaliti program "Zadruga", saopštio je vlasnik ove televizije Željko Mitrović.

PINK UKIDA RIJALITI! - Alo.rs

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović napisao je na svom Instagram profilu da najduže za 10 dana ukida rijaliti "Zadruga".Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović napisao je na svom Instagram profilu da najduže za 10 dana ukida rijaliti "Zadruga".

Željko Mitrović saopštio da se ukida zadruga za manje od 10 dana

На препоруку председника Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм “Задруга”, објавио је власник ТВ Пинк Жељко Митровић. “Верујем да

Жељко Митровић: На препоруку председника Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана - укинем ријалити програм “Задруга” | Хроника

Just a moment...

Ovo je izneo u svom obraćanju na ružičastoj televiziji!Ovo je izneo u svom obraćanju na ružičastoj televiziji!

UKIDA SE "ZADRUGA"?! Aleksandar Vučić urgirao kod Željka Mitrovića - Te zabrane ne važe samo za njega

Na preporuku predsednika Vučića ukinuću rijaliti u najkraćem roku!

Ukinuta Zadruga

Attention Required! | Cloudflare

Attention Required! | Cloudflare

Dešavanja na Balkanu

ДАН - Vučić zamolio Željka Mitrovića da ukine rijaliti: Vidjećemo da li hoće ili neće

Glas javnosti, saznaj prvi najnovije vesti iz zemlje i sveta, politike, sporta, kulture, drustva, ekonomije, biznisa, okruzenja?Glas javnosti, saznaj prvi najnovije vesti iz zemlje i sveta, politike, sporta, kulture, drustva, ekonomije, biznisa, okruzenja?

ŽELJKO MITROVIĆ ODLUČIO: Ukidam „Zadrugu“ na preporuku Vučića

Gasi se Zadruga, najšokantiji rijaliti u Srbiji, u kome je nasilje poslednjih godina postalo svakodnevica.Gasi se Zadruga, najšokantiji rijaliti u Srbiji, u kome je nasilje poslednjih godina postalo svakodnevica. Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, o

Gasi se Zadruga: Željko Mitrović zbog Vučića gasi rijaliti – Tračara

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović objavio je večeras da ova TV ukida rijaliti na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

TELEVIZIJA PINK UKIDA RIJALITI! Željko Mitrović: Procena predsednika Srbije važnija od svake vrste interesa - Informer

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović objavio je večeras da ova TV ukida rijaliti na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

TELEVIZIJA PINK UKIDA RIJALITI! Željko Mitrović: Procena predsednika Srbije važnija od svake vrste interesa - Informer

БЕОГРАД - Након што је предсједник Србије,Александар Вучић, током гостовања открио да је разговарао са Жељком Митровићем о укидању Задруге, сада се огласио и медијски маг.БЕОГРАД - Након што је предсједник Србије,Александар Вучић, током гостовања открио да је разговарао са Жељком Митровићем о укидању Задруге, сада се огласио и медијски маг.

Укида се Задруга: Огласио се Жељко Митровић - Glas Srpske

zadruga se ukida - Dodaje da je jedinstvo Srbije važnije od svakog interesa Pinka.zadruga se ukida - Dodaje da je jedinstvo Srbije važnije od svakog interesa Pinka.

UKIDA SE ZADRUGA! Mitrović: Doneo sam odluku na preporuku predsednika Vučića

Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović najavio je večeras ukidanje rijalitija “Zadruga”, na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. – Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od

Željko Mitrović objavio da ukida "Zadrugu": Na preporuku Vučića ukinuću rijaliti u najkraćem roku! - Objektiv

Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović najavio je večeras ukidanje rijalitija "Zadruga", na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović najavio je večeras ukidanje rijalitija "Zadruga", na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Željko Mitrović ukida Zadrugu!

Željko Mitrović ukida Zadrugu! | 24sedam

ŽELJKO MITROVIĆ UKIDA ZADRUGU: Na preporuku predsednika Vučića ukinuću rijaliti u najkraćem roku! - Ucentar Portal

Amazon Price Tracker - Chrome Extension