1. DARKO LAZIĆ PRVI PUT OBJAVIO NEVIĐENE SCENE IZ BOLNICE: Pevač pokazao ogromnu ranu na stomaku nakon što je hirurški otklonio VIŠAK KOŽE  Blic.rs
  2. DARKO LAZIĆ PONOVO U BOLNICI: Pevač u zavojima, žena sve vreme uz njega, objavila fotografije, a u poseti mu s  Kurir
  3. ISPLIVALA UZNEMIRUJUĆA FOTKA DARKA LAZIĆA Pevač sav u zavojima, a jedna stvar tera suze na oči (FOTO)  Alo!
  4. Darko Lazić prvi put objavio neviđene snimke dok je boravio u bolnici: Pokazao veliku ranu na stomaku  Telegraf.rs
  5. SVEGA JE TU BILO! Katarina uz Darka u NAJTEŽIM trenucima. Potsetila se svega u emotivnom snimku!  Pink.rs
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Folker Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama. Međutim, kako je operacija uspešno prošla i Darko naglo smršao, kod njega se pojavio novi problem.Folker Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama. Međutim, kako je operacija uspešno prošla i Darko naglo smršao, kod njega se pojavio novi problem.

Darko Lazić prvi put pokazao ranu na stomaku nakon što je otklonio višak kože

Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama.Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama.

Darko Lazić ponovo u bolnici u posetu mu došao sin

Folker Darko Lazić, nedavno se nako operacije želuca podvrgo još jednom zahvatu, skidanju viška kože koja mu je ostala nakon što je u kratkom vremenskom roku smršao čak 80 kilograma.Folker Darko Lazić, nedavno se nako operacije želuca podvrgo još jednom zahvatu, skidanju viška kože koja mu je ostala nakon što je u kratkom vremenskom roku smršao čak 80 kilograma.

Darko Lazić prvi put objavio neviđene snimke dok je boravio u bolnici: Pokazao veliku ranu na stomaku - Telegraf.rs

Folker Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama.Folker Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama.

Nizom fotki Darko Lazić pokazao proceduru uklanjana viška kože

Težak period!

pink.rs | SVEGA JE TU BILO! Katarina uz Darka u NAJTEŽIM trenucima. Potsetila se svega u emotivnom snimku!

Katarina je podelila i fotografiju na kojoj se vidi koliku je pevač ranu imao na stomaku, nakon hirurške intervencije.Katarina je podelila i fotografiju na kojoj se vidi koliku je pevač ranu imao na stomaku, nakon hirurške intervencije.

Pevač sav u zavojima, a jedna stvar tera suze na oči (FOTO) - Alo.rs

Darko Lazić - Darko Lazić oporavlja se nakon nove operacije, supruga Katarina sve vreme uz njega!Darko Lazić - Darko Lazić oporavlja se nakon nove operacije, supruga Katarina sve vreme uz njega!

DARKO LAZIĆ SAV U ZAVOJIMA: Sa sinom u bolničkom krevetu, ne ispušta ga iz zagrljaja!

Supruga Darka Lazića, Katarina, objavila je na svom Instagram profilu niz pevačevih fotografija koje su nastale nakon njegove operacije uklanjanja viška kože.

DARKO LAZIĆ U BOLNIČKOM KREVETU! Rana preko celog stomaka, sav u zavojima, sin došao da ga poseti (FOTO) - Informer

Supruga Darka Lazića, Katarina, objavila je na svom Instagram profilu niz pevačevih fotografija koje su nastale nakon njegove operacije uklanjanja viška kože.

DARKO LAZIĆ U BOLNIČKOM KREVETU! Rana preko celog stomaka, sav u zavojima, sin došao da ga poseti (FOTO) - Informer

Pored porodice, uz pevača je sve vreme bila i njegova supruga Katarina, sa kojom se venčao daleko od očiju javnost

Darko Lazić u zavojima

Amazon Price Tracker - Chrome Extension