1. Stefanović kaže da SNS podržava dijalog, Lutovac da je sve fingiranje razgovora  N1 Info
  2. РТС :: Стефановић и Лутовац о међустраначком дијалогу  Радио Телевизија Србије
  3. Stefanović: SNS podržava dijalog radi unapređenja izbornog procesa  Pink.rs
  4. Stefanović: Izborna atmosfera bolja nego što je bila  Blic
  5. Stefanović: SNS podržava dijalog  Данас
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović najavio je da će tročlana delegacija SNS, predvođena poslanikom Vladimirom Orlićem, učestvovati u sutrašnjem dijalogu vlasti i opozicije u Skupštini Srbije gde će posrednici biti predstavnici Evropskog parlamenta, dok je lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ponovio da DS neće učestvovati u dijalogu, ali da je spremna da razgovara s predstavnicima EU.Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović najavio je da će tročlana delegacija SNS,...

Nebojša Stefanović kaže da SNS podržava međustranački dijalog, Lutovac da je sve samo fingiranje raz | N1 Srbija

Посланичке групе добиле су позив за учешће у Међустраначком дијалогу и то уз посредовање Европског парламента. У писму Дејвида Макалистера председници Скупштине Маји Гојковић, предлаже се да се дијалог води у складу са правилом о повељивости, "Chatham House". Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовимаПосланичке групе добиле су позив за учешће у Међустраначком дијалогу и то уз посредовање Европског парламента. У писму Дејвида Макалистера председници Скупштине Маји Гојковић, предлаже се да се дијалог води у складу са правилом о повељивости, "Chatham House".

РТС :: Стефановић и Лутовац о међустраначком дијалогу

Razgovori vlasti i opozicije počeli su u julu na FPN-u, nastavak sledi u skupštini u prisustvu evropskih posrednika.Razgovori vlasti i opozicije počeli su u julu na FPN-u, nastavak sledi u skupštini u prisustvu evropskih posrednika.

pink.rs | Stefanović: SNS podržava dijalog radi unapređenja izbornog procesa

Skupština Srbije nastavila je danas rad postavljanjem poslaničkih pitanja, nakon čega će preći na raspravu o amandmanima na Predlog zakona o kontroli državne pomoći.Skupština Srbije nastavila je danas rad postavljanjem poslaničkih pitanja, nakon čega će preći na raspravu o amandmanima na Predlog zakona o kontroli državne pomoći.

Skupština Srbije: Prvo poslanička pitanja, pa amandmani na Zakon o kontroli državne pomoći

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović najavio je da će tročlana delegacija SNS, predvođena poslanikom Vladimirom Orlićem, učestvovati u sutrašnjem dijalogu vlasti i opozicije u Skupštini Srbije gde će posrednici biti predstavnici Evropskog parlamenta, dok je lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ponovio da DS neće učestvovati u dijalogu, ali je spremna da razgovara s predstavnicima EU. 

Stefanović: SNS podržava dijalog - Politika - Dnevni list Danas