1. HITNA VEST STIGLA IZ VAŠINGTONA! GRENEL STIŽE U SRBIJU: Specijalni američki izaslanik za Kosovo dolazi u Be  Kurir
  2. Mediji: Grenel u četvrtak na Kosovu  Данас
  3. Трампов изасланик сутра у Приштини, у четвртак у Београду  Радио Телевизија Србије
  4. Trampov izaslanik za Kosovo u četvrtak u Beogradu  Blic
  5. ДРАМА МЕЂУ ШИПТАРИМА, ГРЕНЕЛ СТИЖЕ НА КИМ: Трампов човек заводи ред у Приштини!  Правда
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država Ričard Grenel doći će u Srbiju u četvrtak, 10. oktobra kada će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Grenel će posle Beograda otići za Prištinu gde će se sastati sa Hašimom Tačijem, a zasad ...

HITNA VEST STIGLA IZ VAŠINGTONA! GRENEL STIŽE U SRBIJU: Specijalni američki izaslanik za Kosovo dolazi u Beograd u četvrtak

Trumpov izaslanik za posredovanje u dijalogu sa Srbijom, Ričard Grenel (Richard Grenell), u četvrtak boravi na Kosovu, javljaju mediji u Prištini, pozivajući se na svoja saznanja.

Mediji: Grenel u četvrtak na Kosovu - Politika - Dnevni list Danas

Дневне новине ПРАВДАИзасланик америчког председника Доналда Трамапа за посредовање у дијалогу између Београда и Приштине Ричард Гренел у четвртак борави на КиМ, преносе локални медији.

ДРАМА МЕЂУ ШИПТАРИМА, ГРЕНЕЛ СТИЖЕ НА КИМ: Трампов човек заводи ред у Приштини!

Trampov specijalni izaslanik za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel , doputovaće u četvrtak u Srbiju. Grenel će se u Beogradu sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nezvanično saznaje "Blic".Trampov specijalni izaslanik za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel , doputovaće u četvrtak u Srbiju. Grenel će se u Beogradu sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nezvanično saznaje "Blic".

Trampov izaslanik za Kosovo u četvrtak u Beogradu

Trampov specijalni izaslanik za pregovore Beograda i Prištine, Grenel, u četvrtak u Srbiji

TRAMPOV SPECIJALNI IZASLANIK ZA KOSOVO U ČETVRTAK U SRBIJI! Prvo se sastaje sa Vučićem, a posle sa TAČIJEM! - Informer

Trampov specijalni izaslanik za pregovore Beograda i Prištine, Grenel, u četvrtak u Srbiji

TRAMPOV SPECIJALNI IZASLANIK ZA KOSOVO U ČETVRTAK U SRBIJI! Prvo se sastaje sa Vučićem, a posle sa TAČIJEM! - Informer

Za sada nema informacija o tome da li će boraviti i u BeograduZa sada nema informacija o tome da li će boraviti i u Beogradu

Ričard Grenel, specijalni izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine, u četvrtak stiže u Beograd, gde će se sastati saRičard Grenel, specijalni izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine, u četvrtak stiže u Beograd, gde će se sastati sa

Grenel u četvrtak prvo u Beogradu, posle u Prištini - Vesti online

Ричард Гренел, специјални изасланик председника САД Доналда Трампа за преговоре Београда и Приштине, у четвртак стиже у Београд, где ће се састати са председником Србије Александром Вучићем, сазнаје Танјуг из два дипломатска извора.Ричард Гренел, специјални изасланик председника САД Доналда Трампа за преговоре Београда и Приштине, у четвртак стиже у Београд, где ће се састати са председником Србије Александром Вучићем, сазнаје Танјуг из два дипломатска извора.

Трампов изасланик у четвртак у Београду и Приштини - Спутњик Србија

Изасланик америчког председника Доналда Трампа за посредовање у дијалогу Београда и Приштине, Ричард Гренел, у четвртак долази у Београд, где ће се састати са председником Александром Вучићем, сазнаје Танјуг из два дипломатска извора. Гренел ће сутра боравити у Приштини. Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовимаИзасланик америчког председника Доналда Трампа за посредовање у дијалогу Београда и Приштине, Ричард Гренел, у четвртак долази у Београд, где ће се састати са председником Александром Вучићем, сазнаје Танјуг из два дипломатска извора. Гренел ће сутра боравити у Приштини.

РТС :: Трампов изасланик сутра у Приштини, у четвртак у Београду

BEOGRAD - Ričard Grenel, specijalni izaslanik predsjednika SAD Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine, u četvrtak stiže u Beograd, gdje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje Tanjug iz dva diplomatska izvora.BEOGRAD - Ričard Grenel, specijalni izaslanik predsjednika SAD Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine, u četvrtak stiže u Beograd, gdje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje Tanjug iz dva diplomatska izvora.