1. BIVŠA ĐUKIĆEVA DEVOJKA RASKRINKALA MILICU: Čuj, bila hostesa i tako zaradila za salon i silikone! NJU SU P  Kurir
  2. MILICA KEMEZ SE BAVILA PROSTITUCIJOM?! Bivša zadrugarka je RASKRINKALA?! Priča ŽRTVE pala u vodu?!  Srbija danas
  3. MILICA KEMEZ ZARADILA ZA SILIKONE PROSTITUCIJOM?! Bivša zadrugarka je UNIŠTILA! Devojka je OZBILJAN KRETEN!  Espreso.rs
  4. AFERA PROSTITUCIJA SE NE STIŠAVA Filipova bivša optužila Milicu: "Čuj, kao hostesa je zaradila za si...  Blic
  5. Ova zadrugarka se bavila prostitucijom! Tako je zaradila novac za silikone!  Alo!
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Zadrugarka Milica Kemez nikako ne može da prihvati da je Filip Đukić samo iskoristio za se*s, i odmah se smuvao sa Ivanom Šopić. Milica krije da je Filipa upoznala pre rijalitija i da je čak pokušala da se druži sa njegovom bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić, ...

BIVŠA ĐUKIĆEVA DEVOJKA RASKRINKALA MILICU: Čuj, bila hostesa i tako zaradila za salon i silikone! NJU SU PLAĆALI ZA S*KS!

Osula paljbu po njemu!Osula paljbu po njemu!

pink.rs | TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Nakon što je priznao emocije prema Milici Kemez, Rade napadnut od Tare! Zadrugarka ODLEPILA kad ga je videla! (VIDEO)

Družila se s Filipovom bivšom devojkom kako bi mu se približila

MILICA KEMEZ ZARADILA ZA SILIKONE PROSTITUCIJOM?! Bivša zadrugarka je UNIŠTILA! Devojka je OZBILJAN KRETEN!

Au!. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas.

MILICA KEMEZ SE BAVILA PROSTITUCIJOM?! Bivša zadrugarka je RASKRINKALA?! Priča ŽRTVE pala u vodu?! | Najnovije vesti - Srbija danas

Učesnica "Zadruge 3" <a href="https://www.blic.rs/milica-kemez" id="77fb8c0c-8df1-4bd2-9ba5-32aab383c2c9" data-link-role-code="none">Milica Kemez</a> privukla je veliku pažnju svojom teškom životnom pričom, ali i kratkotrajnom vezom sa Filipom Đukićem, a njegova bivša devojka Marija Ana Smiljanić tvrdi da zna za mnoge "mrlje" iz prošlosti Kemezove. Učesnica "Zadruge 3" <a href="https://www.blic.rs/milica-kemez" id="77fb8c0c-8df1-4bd2-9ba5-32aab383c2c9" data-link-role-code="none">Milica Kemez</a> privukla je veliku pažnju svojom teškom životnom pričom, ali i kratkotrajnom vezom sa Filipom Đukićem, a njegova bivša devojka Marija Ana Smiljanić tvrdi da zna za mnoge "mrlje" iz prošlosti Kemezove.

AFERA PROSTITUCIJA SE NE STIŠAVA Filipova bivša optužila Milicu: "Čuj, kao hostesa je zaradila za silikone, raskrinkaću je!"

Nikada nećete pogoditi o kome je reč.Nikada nećete pogoditi o kome je reč.

Ova zadrugarka se bavila prostitucijom! Tako je zaradila novac za silikone! - alo.rs

Milica Kemez i dalje se ne miri sa tim da je Filip Đukić nakon s*ksa u Zadruzi šutnuo i smuvao se sa Ivanom Šopić. Milica krije da je Filipa upoznala pre rijalitija i da je čak pokušala da se druži sa njegovom bivšom devojkom, Marijom Anom Smiljanić, kako bi mu se pribrižila, ali i kako bi joj sredila ulazak u Imaginarijum!

Republika / Bivša zadrugarka raskrinkala Milicu Kemez: Devojka je ozbiljan kreten, bavila se prostitucijom!

Dala mu je savet zlata vredan!Dala mu je savet zlata vredan!

pink.rs | PALE MASKE! Rade priznao emocije prema Milici Kemez, Marija mu poručila OVO! (VIDEO)