1. Prevrnuo se kamion koji je prevozio PIVO na najprometnijem auto-putu: Na hiljade limenki blokiralo saobraćaj (VIDEO)  Blic
  2. PIVO ZATVORILO AUTO- PUT: Prevrnuo se kamion, ispalo na hiljade konzervi (FOTO/ VIDEO)  Вечерње Новости
  3. REKA PIVA NA AUTO-PUTU: Hiljade konzervi zatvorilo saobraćaj na nekoliko sati u Australiji! (VIDEO)  Kurir
  4. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Kamion koji je prevozio konzerve pivo prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.Kamion koji je prevozio konzerve pivo prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.

Prevrnuo se kamion koji je prevozio PIVO na najprometnijem auto-putu: Na hiljade limenki blokiralo saobraćaj (VIDEO)

Kamion koji je prevozio konzerve piva prevrnuo se na auto-putu, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćajKamion koji je prevozio konzerve piva prevrnuo se na auto-putu, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćaj

PIVO ZATVORILO AUTO- PUT: Prevrnuo se kamion, ispalo na hiljade konzervi (FOTO/ VIDEO) | Zanimljivosti | Novosti.rs

Kamion koji je prevozio konzerve piva prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.

REKA PIVA NA AUTO-PUTU: Hiljade konzervi zatvorilo saobraćaj na nekoliko sati u Australiji! (VIDEO)

Kamion koji je prevozio konzerve piva prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je dio puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.Kamion koji je prevozio konzerve piva prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je dio puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.

Kamion koji je prevozio konzerve piva prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je deo puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija. . Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas.

PIVO BLOKIRALO SAOBRAĆAJ: Hiljade limenki zatvorilo auto-put! (VIDEO) | Najnovije vesti - Srbija danas

Kamion koji je prevozio pivo prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je dio puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija. Kamion koji je prevozio pivo prevrnuo se na najprometnijem auto-putu u Australiji, zbog čega je dio puta satima bio zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija.

Kamion pun piva se prevrnuo u Australiji