1. POLICIJA UPOZORAVA LJUDE DA OSTANU U KUĆI: Pucnjava u Nemačkoj samo 15 km od napada na sinagogu! Ubica u bek  Kurir
  2. Pucnjava ispred sinagoge u Nemačkoj | N1 Srbija  N1 Info
  3. "BEŽITE ILI SE SAKRIJTE" Pucnjava ispred sinagoge u Nemačkoj i bomba na jevrejsko groblje, IMA ŽRTAV...  Blic
  4. DVA NAPADA U NEMAČKOJ: Dvoje ubijeno ispred sinagoge na najveći jevrejski praznik, bačena granata na groblj  Kurir
  5. Napad ispred sinagoge u Nemačkoj, dve osobe ubijene  Данас
  6. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести
Još jedna pucnjava dogodila se danas na istoku Nemačke, nedaleko od grada Halea, gde je napadač ubio dvoje ljudi.

POLICIJA UPOZORAVA LJUDE DA OSTANU U KUĆI: Pucnjava u Nemačkoj samo 15 km od napada na sinagogu! Ubica u bekstvu, oteo automobil!

Najmanje dve osobe ubijene su danas u pucnjavi ispred sinagoge u Haleu u Nemačkoj. U međuvremenu je javljeno i da je ručna bomba bačena na jevrejsko groblje. Prema nezvaničnim informacijama, jedna od žrtava je žena, a u toku je potera za nekoliko osoba koje su učestvovale u napadu. Jedna osoba je uhapšena.Najmanje dve osobe ubijene su danas u pucnjavi ispred sinagoge u Haleu u Nemačkoj. U međuvremenu je javljeno i da je ručna bomba bačena na jevrejsko groblje. Prema nezvaničnim informacijama, jedna od žrtava je žena, a u toku je potera za nekoliko osoba koje su učestvovale u napadu. Jedna osoba je uhapšena.

"BEŽITE ILI SE SAKRIJTE" Pucnjava ispred sinagoge u Nemačkoj i bomba na jevrejsko groblje, IMA ŽRTAVA, napadači u begu

Britanska agencija Rojters je prenijela pisanja njemačkih medija da je do pucnjave u Haleu došlo u blizini sinagogeBritanska agencija Rojters je prenijela pisanja njemačkih medija da je do pucnjave u Haleu došlo u blizini sinagoge

U pucnjavi u Haleu ubijeno najmanje dvoje ljudi, nakon toga pucnjava i u Landsbergu - Vijesti.me

Najmanje dve osobe ubijene su u pucnjavi u mestu Hale u Nemačkoj. Nezvanično se pucnjava dogodila ispred sinagoge, ali ta informacija nije zvanično potvrđena.Najmanje dve osobe ubijene su u pucnjavi u mestu Hale u Nemačkoj. Nezvanično se pucnjava dogodila ispred sinagoge,...

Pucnjava ispred sinagoge u Nemačkoj | N1 Srbija

Немачки лист „Мителдојче цајтунг“ јавио је да се у близини јеврејског гробља у немачком Халеу десила пуцњава. Полиција је потврдила да је неколико особа убијено.Немачки лист „Мителдојче цајтунг“ јавио је да се у близини јеврејског гробља у немачком Халеу десила пуцњава. Полиција је потврдила да је неколико особа убијено.

Пуцњава у синагоги у Немачкој: Неколико мртвих, нападач у бекству - Спутњик Србија

U napad ispred sinagoge u Haleu u Nemačkoj, ubijeno je dvoje ljudi. Napadači su bacili i bombu na jevrejsko groblje, a pucali su i na tursku prodavnicu brze hrane. Jedan od ubica je bio obučen u paravojnu uniformuU napad ispred sinagoge u Haleu u Nemačkoj, ubijeno je dvoje ljudi. Napadači su bacili i bombu na jevrejsko groblje, a pucali su i na tursku prodavnicu brze hrane. Jedan od ubica je bio obučen u paravojnu uniformu

PUCNjAVA ISPRED SINAGOGE: Dvoje mrtvih, uhapšen jedan osumnjičeni; Bačena bomba na jevrejsko groblje (VIDEO/ FOTO) | Svet | Novosti.rs

Две особе убијене су у пуцњави у Халеу, граду на истоку Немачке, а "Билд" јавља да се пуцњава одиграла испред синагоге. Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовимаДве особе убијене су у пуцњави у Халеу, граду на истоку Немачке, а "Билд" јавља да се пуцњава одиграла испред синагоге.

РТС :: Убијене две особе у пуцњави у Немачкој, ухапшен осумњичени за напад

Najmanje dvije osobe su ubijene u pucnjavi koja se dogodila ispred sinagoge u gradu Hale u Njemačkoj, a ove informacije potvrdila je i policija.Najmanje dvije osobe su ubijene u pucnjavi koja se dogodila ispred sinagoge u gradu Hale u Njemačkoj, a ove informacije potvrdila je i policija.

Najmanje dve osobe ubijene su u pucnjavi ispred sinagoge u mestu Hale u Nemačkoj. Napadač, ili više njih, su u bekstvu, objavila je policija.

Napad ispred sinagoge u Nemačkoj, dve osobe ubijene - Svet - Dnevni list Danas

Horor u Haleu.Horor u Haleu.

Ima mrtvih, bačena bomba na jevrejsko groblje! (FOTO/VIDEO) - alo.rs