1. Vratio se jak brend mobilnih telefona u Srbiju i dobijate kvalitet kao da ste dali 1.500 evra - a niste  Noizz.rs
  2. Testirali smo: Honor 50  Benchmark
  3. HONOR 50: Nova era vloginga uz savršeno dizajnirani telefon  Blic
  4. HONOR proslavio početak prodaje HONOR 50 pametnog telefona  N1 Info
  5. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
HONOR se vratio! Znam, znam, nije to breaking news za prosečnog Srbina, ali kada se budete našli u situaciji da razmišljate koji telefon da kupite, a ne biste da date 1.500 evra, onda ćete i te kako biti srećni što se u ponudi opet nalaze uređaji ovog kineskog proizvođača.HONOR se vratio! Znam, znam, nije to breaking news za prosečnog Srbina, ali kada se budete našli u situaciji da razmišljate koji telefon da kupite, a ne biste da date 1.500 evra, onda ćete i ...

Noizz review Honor 50 Noizz

HONOR 50 označava novu generaciju mobilne tehnologije, sa ambicijom da potrošačima pruži impresivne karakteristike, uključujući zabavne i profesionalne mogućnosti snimanja vlogova i besprekorno iskustvo gledanja. Uz neverovatni dizajn HONOR 50 nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

HONOR 50: Nova era vloginga uz savršeno dizajnirani telefon - Žena.rs

ocdn.eu

Kompanija HONOR obeležila je početak prodaje svog najnovijeg modela pametnog telefona HONOR 50 u Srbiji, nakon perioda pretprodaje.Kompanija HONOR obeležila je početak prodaje svog najnovijeg modela pametnog telefona HONOR 50 u Srbiji, nakon perioda pretprodaje. Tim povodom upriličeno je i veliko iznenađenje - postavljanje velikog svetlećeg HONOR znaka na vrhu zgrade na Trgu Nikole Pašića.

HONOR proslavio početak prodaje HONOR 50 pametnog telefona