1. Na protestu zatraženo povlačenje zakona o eksproprijaciji i referendumu  N1 Info
  2. Predat zahtev Skupštini Srbije za povlačenje izmena Zakona o eksproprijaciji (VIDEO)  Данас
  3. Gosti N1: Izmene Zakona o eksproprijaciji - privatni interes nadvladava javni  N1 Info
  4. ODUZIMANJE ZEMLJE SADA I PO HITNOM POSTUPKU! Skupština danas glasa o zakonu o koji je pravio i "bur...  Blic
  5. Protest ispred Skupštine Srbije, blokiran Trg Nikole Pašića  Blic
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Ispred Skupštine Srbije, u kojoj je danas na dnevnom redu rasprava o zakonu o eksproprijaciji, održava se protest protiv usvajanja tog zakona.Ispred Skupštine Srbije, u kojoj je danas na dnevnom redu rasprava o zakonu o eksproprijaciji, održan je protest protiv usvajanja tog zakona. Okupljeni građani protivili su se i donošenju novog zakona o referendumu. Protest je prošao bez incidenata, iako je situacija u jednom trenutku bila uzavrela.

Na protestu zatraženo povlačenje zakona o eksproprijaciji i referendumu

Izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji koje će se danas naći pred poslanicima u skupštini, zemljište neophodno za smeštaj materijala, radnika i mašina pri izgradnji infrastrukturnih objekata od javnog interesa, može se oduzeti po hitnom postupku.Izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji koje će se danas naći pred poslanicima u skupštini, zemljište neophodno za smeštaj materijala, radnika i mašina pri izgradnji infrastrukturnih objekata od javnog interesa, može se oduzeti po hitnom postupku.

ODUZIMANJE ZEMLJE SADA I PO HITNOM POSTUPKU! Skupština danas glasa o zakonu o koji je pravio i "buru" u javnosti, a ovo su i najveće novine

Ispred Narodne Skupštine u Beogradu danas se okupilo nekoliko stotina građana kako bi izrazili protest zbog Zakona o eksproprijaciji, a predstavnici ekoloških udruženja predali su Skupštini Srbije zahteve kojima se traži povlačenje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji.Ispred Narodne Skupštine u Beogradu danas se okupilo nekoliko stotina građana kako bi izrazili protest zbog Zakona o eksproprijaciji, a predstavnici ekoloških udruženja predali su Skupštini Srbije zahteve kojima se traži povlačenje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji.

Predat zahtev Skupštini Srbije za povlačenje izmena Zakona o eksproprijaciji (VIDEO) - Društvo - Dnevni list Danas

Predstavnici više ekoloških udruženja danas su Skupštini Srbije predali zahteve kojima se traži povlačenje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji.Predstavnici više ekoloških udruženja danas su Skupštini Srbije predali zahteve kojima se traži povlačenje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji.

VIDEO: Predat zahtev Skupštini Srbije da se odustane od izmena Zakona o eksproprijaciji | Novosadski informativni portal 021

twitter.com

Ispred Skupštine Srbije, u kojoj je danas na dnevnom redu rasprava o izmenu Zakonu o eksproprijaciji, održava se protest protiv usvajanja tog zakona. Okupljeni građani se protive usvajanju promena a među najljućim protivnicima je glumica i aktivistkinja Bojana Novaković, koja se suprostavila i policiji.Ispred Skupštine Srbije, u kojoj je danas na dnevnom redu rasprava o izmenu Zakonu o eksproprijaciji, održava se protest protiv usvajanja tog zakona. Okupljeni građani se protive usvajanju promena a m...

Glumica Bojana Novaković ispred policijskog kordona kod Skupštine Noizz

Ispred Narodne skupštine Republike Srbije održava se protest povodom izmena zakona o eksproprijaciji i o referendumu. Ispred Narodne skupštine Republike Srbije održava se protest povodom izmena zakona o eksproprijaciji i o referendumu.

“GLAS” UŽIVO NA PROTESTU ISPRED SKUPŠTINE: Izmene zakona o referendumu i eksproprijaciji POGUBNE ZA GRAĐANE! (VIDEO)

Национални конвент о Европској унији затражио је од Владе Србије да повуче Предлог закона о изменама и допунама Закона о експропријацији, а од Народне скупштине да тај предлог скине са дневног реда седнице која је заказана за сутра, 23. новембар. Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовимаНационални конвент о Европској унији затражио је од Владе Србије да повуче Предлог закона о изменама и допунама Закона о експропријацији, а од Народне скупштине да тај предлог скине са дневног реда седнице која је заказана за сутра, 23. новембар.

РТС :: Национални конвент: Повући закон о експропријацији, недопустив удар на приватну својину грађана

Nacionalni konvent o Evropskoj uniji saopštio je 22. novembra da zahteva od Vlade Srbije da povuče Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji, a od Narodne skupštine da taj predlog skine sa dnevnog reda sednice koja je zakazana za utorak, 23. novembar. Nacionalni konvent,...Nacionalni konvent o Evropskoj uniji saopštio je 22. novembra da zahteva od Vlade Srbije da povuče Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji, a od Narodne skupštine da taj predlog skine sa dnevnog reda sednice koja je zakazana za utorak, 23. novembar. Nacionalni konvent,...

Pozivi Vladi Srbije da povuče predlog izmena Zakona o eksproprijaciji