1. U TOKU JE PRIPREMA SASTANKA VUČIĆA I KURTIJA! Očekuju se pozitivni rezultati?  https://informer.rs
  2. MUK U PRIŠTINI: Lajčak se sastao sa Kurtijem i Osmani, ostao bez teksta  Srbija danas
  3. Лајчак најављује сусрет Београда и Приштине на врху – и нада се договору  Sputnik Србија
  4. Lajčak otkrio: U toku priprema sastanka Vučića i Kurtija  Blic
  5. Lajčak: Ambicije su sada drugačije, ne samo sastanak Kurti-Vučić, već rezultat  N1 Info
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
U toku je priprema sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izjavio je danas specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, prenela je prištinska ''Gazeta ekspres''

U TOKU JE PRIPREMA SASTANKA VUČIĆA I KURTIJA! Očekuju se pozitivni rezultati? - Informer

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak razgovarao je večeras u Prištini sa Vjosom Osmani, a potom sa Aljbinom Kurtijem. . Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas.

MUK U PRIŠTINI: Lajčak se sastao sa Kurtijem i Osmani, ostao bez teksta | Najnovije vesti - Srbija danas

U toku je priprema sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izjavio je danas specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, prenela je prištinska ''Gazeta ekspres''.U toku je priprema sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izjavio je danas specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, prenela je prištinska ''Gazeta ekspres''.

Lajčak otkrio: U toku priprema sastanka Vučića i Kurtija

Специјални представник ЕУ Мирослав Лајчак најавио је после разговора са Вјосом Османи и Аљбином Куртијем, састанак Београда и Приштине на највишем нивоу уз... 25.11.2021, Sputnik СрбијаСпецијални представник ЕУ Мирослав Лајчак најавио је после разговора са Вјосом Османи и Аљбином Куртијем, састанак Београда и Приштине на највишем нивоу уз очекивање да ће том приликом бити постигнут и неки договор.

Лајчак најављује сусрет Београда и Приштине на врху – и нада се договору - 25.11.2021, Sputnik Србија

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak razgovarao je sa predsednicom Kosova Vjosom Osmani o dijalogu Beograda i Prištine.Ambicije Miroslava Lajčaka nisu samo da organizuje sastanak između Aleksandra Vučića i Aljbina Kurtija, već je to i dogovor između strana - to je poruka evropskog posrednika koji je doputovao danas u Prištinu i već se u odvojenim susretima sastao sa Vjosom Osmani i Aljbinom Kurtijem. Sa kosovskim premijerom – i drugi put za nedelju dana, javlja "Kossev".

Lajčak: Ambicije su sada drugačije, ne samo sastanak Kurti-Vučić, već rezultat

U TOKU je priprema sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izjavio je danas specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, prenela je prištinska "Gazeta ekspres".

SPECIJALNI IZASLANIK EU: U toku priprema sastanka Vučića i Kurtija

Специјални представник ЕУ за дијалог Мирослав Лајчак изјавио након састанка са Аљбином Куртијем да ради на припреми сусрета са председником Србије Александром Вучићем, и да жели резултат тог састанка. Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовимаСпецијални представник ЕУ за дијалог Мирослав Лајчак изјавио након састанка са Аљбином Куртијем да ради на припреми сусрета са председником Србије Александром Вучићем, и да жели резултат тог састанка.

РТС :: Лајчак у Приштини: Циљ је резултат у дијалогу

Please Wait... | Cloudflare

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčakom u Beogradu.Predsednik Vučić ...Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčakom u Beogradu.Predsednik Vučić ...

PREDSEDNIK SE SASTAO SA LAJČAKOM: Vučić i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine zajedno u Predsedništvu (VIDEO)

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak dolazi u Beograd gde će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun kaže da Lajčak, koji se u ponedeljak sastao sa Aljbinom Kurtijem, pokušava da pronađe neki element za postizanje nekakvog dogovora o bilo kom pitanju. Kako ocenjuje, treći neuspešni sastanak na najvišem nivou bio bi previše.Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak dolazi u Beograd gde će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun kaže da Lajčak, koji se u ponedeljak sastao sa Aljbinom Kurtijem, pokušava da pronađe neki element za postizanje nekakvog dogovora o bilo kom pitanju. Kako ocenjuje, treći neuspešni sastanak na najvišem nivou bio bi previše.

www.telegraf.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom

Lajčak u Beogradu, sastao se predsednikom Vučićem! - Informer

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak izjavio je danas da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem imao dug i detaljan razgovor.Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak izjavio je danas da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem imao dug i detaljan razgovor.

Lajčak: Dug i detaljan razgovor sa Vučićem - Politika - Dnevni list Danas

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

VUČIĆ SE SASTAO SA LAJČAKOM Razgovarali o nastavku dijaloga Beograda i Prištine - Alo.rs