1. MLADIĆ (21) DIVLJAO NA AUTO-PUTU, BIO POZITIVAN NA KOKAIN: Vozio skoro 120 na sat na mestu gde je ograničenje  Kurir
  2. Mladić vozio auto-putem kroz Beograd, bez dozvole i pod dejstvom kokaina  N1 Info
  3. ISKLJUČEN IZ SAOBRAĆAJA Mladić pozitivan na kokain divljao po auto-putu bez dozvole  Alo!
  4. ŠOK ZA PATROLU SAOBRAĆAJACA! Zaustavili mladića jer je divljao na ulici, a onda otkrili nešto još gore  https://informer.rs
  5. DROGIRANI MLADIĆ DIVLJAO PO AUTO-PUTU Bio na konainu i vozio bez dozvole, uhvaćen na Voždovcu  Blic
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Policija, Uprave saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja mladića (21) koji je upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, brzinom većom ...Policija, Uprave saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja mladića (21) koji je upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, brzinom većom ...

MLADIĆ (21) DIVLJAO NA AUTO-PUTU, BIO POZITIVAN NA KOKAIN: Vozio skoro 120 na sat na mestu gde je ograničenje 80

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, brzinom većom od dozvoljene i bez vozačke dozvole.

ŠOK ZA PATROLU SAOBRAĆAJACA! Zaustavili mladića jer je divljao na ulici, a onda otkrili nešto još gore - Informer

Policija na području Voždovca isključila z saobraćaja muškarca (21) koji je upravljao automobilom pod dejstvom kokaina.Saobraćajna policija je u Beogradu, na području Voždovca, isključila je iz saobraćaja muškarca (21) koji je upravljao automobilom pod dejstvom kokaina, brzinom većom od dozvoljene i bez vozačke dozvole, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Mladić vozio auto-putem kroz Beograd, bez dozvole i pod dejstvom kokaina

Dvadesetjednogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.Dvadesetjednogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

ISKLJUČEN IZ SAOBRAĆAJA Mladić pozitivan na kokain divljao po auto-putu bez dozvole - Alo.rs