1. Ministarka Darija Kisić Tepavčević se učlanila u SNS, za sutra najavljen partijski događaj  Данас
  2. Darija Kisić Tepavčević pristupila Srpskoj naprednoj stranci  N1 Info
  3. DR DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ PRISTUPILA SNS-U: Pristupnicu potpisala u sedištu stranke u prisustvu Darka Glišića  Kurir
  4. DARIJA KISIĆ PRISTUPILA SNS-u: Pristupnicu potpisala u sedištu stranke (FOTO)  Вечерње Новости
  5. Darija Kisić pristupila Srpskoj naprednoj stranci  Alo!
  6. Прикажи комплетан преглед у апликацији Google вести
Srpska napredna stranka saopštila je da se Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, socijalna i boračka pitanja, učlanila u SNS, a posebno je najavljen i partijski događaj na kome se sutra predstavljaju programska načela, dok je za subotu zakazan izborni kongres, na kome je Vučić jedini kandidat za predsednika.Srpska napredna stranka saopštila je da se Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, socijalna i boračka pitanja, učlanila u SNS, a posebno je najavljen i partijski događaj na kome se sutra predstavljaju programska načela, dok je za subotu zakazan izborni kongres, na kome je Vučić jedini kandidat za predsednika.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević se učlanila u SNS, za sutra najavljen partijski događaj - Politika - Dnevni list Danas

Ministarka za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Darija Кisić Tepavčević pristupila je Srpskoj naprednoj stranci.Ministarka za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević pristupila je Srpskoj naprednoj stranci. Pristupnicu je potpisala u sedištu SNS-a, u prisustvu predsednika Izvršnog odbora te partije Darka Glišića.

Darija Kisić Tepavčević pristupila Srpskoj naprednoj stranci

BEOGRAD - Prof. dr Darija Kisić Tepavčević pristupila je danas Srpskoj naprednoj stranci. Pristupnicu je potpisala u sedištu Srpske napredne stranke, u prisustvu ...BEOGRAD - Prof. dr Darija Kisić Tepavčević pristupila je danas Srpskoj naprednoj stranci. Pristupnicu je potpisala u sedištu Srpske napredne stranke, u prisustvu ...

DR DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ PRISTUPILA SNS-U: Pristupnicu potpisala u sedištu stranke u prisustvu Darka Glišića

MINISTARKA za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja pristupila je danas Srpskoj narednoj stranci.

Darija Kisić pristupila SNS

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић приступила је Српској напредној странци. Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовимаМинистарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић приступила је Српској напредној странци.

РТС :: Дарија Кисић Тепавчевић приступила Српској напредној странци

Prof. dr Darija Kisić Tepavčević pristupila je danas Srpskoj naprednoj stranci.Prof. dr Darija Kisić Tepavčević pristupila je danas Srpskoj naprednoj stranci.

Darija Kisić Tepavčević se učlanila u SNS

Prof. dr Darija Kisić Tepavčević pristupila je danas Srpskoj naprednoj stranci.

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ SE UČLANILA U SNS: Ministarka zvanično potpisala pristupnicu u sedištu stranke | Mondo Portal

Kisić potpisala članstvo u prisustvu predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića.Kisić potpisala članstvo u prisustvu predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića.

Darija Kisić pristupila Srpskoj naprednoj stranci - Alo.rs