1. "GURNULE SU GA I POBEGLE" Baka jedne od devojčica koje je u Zemunu spopadao PEDOFIL (82) OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE  Blic
  2. DRAMA U ZEMUNU! STARAC SPOPADAO DVE DEVOJČICE U PARKU: Jednu je uhvatio za glavu, povukao ka sebi, a onda izg  Kurir
  3. Jednu je vukao, a drugu uhvatio za glavu i rekao joj nešto grozomorno!  Alo!
  4. UHAPŠEN PEDOFIL (82) IZ ZEMUNA Uznemiravao devojčice od 11 i 12 godina, govorio im JEZIVE STVARI  Blic
  5. Прикажи сва извештавања у апликацији Google вести

Tomislav B. (82), pedofil koji je seksualno uznemiravao dve devojčice uzrasta od 12 i 11 godina u Zemunu, u parkiću u Prvomajskoj ulici ispred broja 20, sinoć je uhapšen, nakon čega mu je određen pritvor od 48 sati.

Zemunska policija uhapsila je Tomisliva B. (82) zbog sumnje da je 12. januara u parkiću u Prvomajskoj ulici ispred broja 20 polno uznemiravao dve devojčice od 12 i 11 godina. Kako Kurir saznaje, on je najpre stariju devojčicu uhvatio za ruku i vukao ka sebi, ...

Policija je ubrzo privela manijaka kome je po nalogu tužoioca određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje.

Zemunska policija uhapsila je Tomislava B. (82) zbog sumnje da je 12. januara u parkiću u Prvomajskoj ulici ispred broja 20 polno uznemiravao dve devojčice od 12 i 11 godina, vukući ih za ruke i pokušavajući da ih poljubi!

Čabu Dera (39) iz Čantavira, osumnjičenog da je u beogradskom naselju Banovo brdo ubio Nebojšu Markovića, traži i mađarska policija zbog sumnje da je 20. septembra prošle godine u Budimpešti ubio biznismena Lasla V.